Castellum hyr ut 3 500 kvm i Rosersberg

Castellum i Stockholm har tecknat avtal med Gear4Music AB, en ledande återförsäljare av musikutrustning, som i och med detta etablerar sig i Sverige.

Gear4Muscic flyttar under september 2016 in på ca 3 500 kvm lager och showroom på Tallbacksgatan 16 i Rosersberg.

-Det känns alltid kul att kunna hjälpa ett företag att etablera sig i Sverige. I och med denna uthyrning har vi våra befintliga fastigheter i Rosersberg fullt uthyrda. Det visar att Rosersberg är ett bra och starkt område för lager och logistik. För att fortsättningsvis kunna möta efterfrågan planerar vi nu även att bygga en helt ny modern lagerbyggnad, säger Anders Nilsson, vd Region Stockholm i Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 72 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,7 miljoner kvadratmeter.

I Stockholm äger och förvaltar Castellum 110 fastigheter om sammanlagt 700 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 15 miljarder kronor. Förutom i Stockholm finns våra fastigheter i 19 städer från Luleå i norr till Malmö och Köpenhamn i söder och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.