Castellum i Stockholm hyr ut i city

Castellum i Stockholm – före detta Brostaden - har tecknat avtal med Statskontoret om cirka 2 800 kvm kontor i fastigheten Klassföreståndaren 3 med adress Torsgatan 11.
Efter köpet av Norrporten tidigare i år samt tillträdet av Torsplan 2 i februari 2017 äger och förvaltar Castellum drygt 90 000 kvm kontorsytor innanför tullarna i Stockholm.

- Det känns väldigt bra att nu kunna erbjuda kontor i detta cityläge. Vi välkomnar Statskontoret varmt och ser fram emot att vårda det förtroende vi nu har fått, säger Anders Nilsson, vd Castellum Region Stockholm.

För ytterligare information kontakta
Anders Nilsson, vd Castellum Region Stockholm
Tel: + 46 8 602 33 19
Mail: anders.nilsson@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgick vid senaste rapport till 74 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri med en uthyrningsbar yta om 4,7 miljoner kvm.

I Stockholm äger och förvaltar Castellum 110 fastigheter om sammanlagt 700 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 15 miljarder kronor. 

 Förutom i Stockholm finns våra fastigheter i 20 städer i Sverige och Danmark och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.