Castellum hyr ut i Jöns Petter Borg i Lund

Castellum har tecknat ett hyresavtal med Mitsubishi Electric och med ingenjörsfirman Rörkraft som flyttar sina verksamheter till fastigheten Jöns Petter Borg på Hedvig Möllers gata i södra Lund. I och med detta är fastigheten, välbelägen intill E22:an, nu i princip fullt uthyrd efter tidigare uthyrningar till Geodis Wilson och Fordonsdata.

Globala Mitsubishi Electric är verksamt inom forskning och tillverkning av elektriska och elektroniska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Bolaget har länge letat efter nya, funktionella lokaler i Lund och hyr del av bottenvåningen, totalt ca 529 kvadratmeter. Just nu pågår en ombyggnation för att anpassa lokalen till Mitsubishis behov. Inflyttning beräknas ske 1 april.

Ingenjörsfirman Rörkraft AB, som arbetar med konsulttjänster inom rörprojektering, flyttade den 1 mars in i 529 kvm på plan 5.

– Vi är glada att Mitsubishi och Rörkraft valt att flytta in hos oss och hälsar dem hjärtligt välkomna, säger Johan Lindell, tillförordnad affärsområdeschef på Castellum i Lund.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Johan Lindell
Affärsområdeschef, Lund
Tel: 046 38 58 75
Mail: johan.lindell@castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 70 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik med en total uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvadratmeter.

I Region Öresund (Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn) äger och förvaltar Castellum drygt 100 fastigheter om sammanlagt 800 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 15 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 17 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.