Castellum hyr ut till Microsoft i Lund

Microsoft har tecknat ett hyresavtal med i Castellums fastighet på Emdalavägen 8 i Lund, Edison Park. Microsoft kommer att hyra 903 kvadratmeter och inflyttningen är planerad till den 1 juli 2017. Edison Park har utvecklats till ett kluster för innovativa teknikföretag. Där finns sedan tidigare ARM, Qualcomm, Huawei och Axis Communication. ARM har för övrigt nyligen tecknat ett hyresavtal på ytterligare 466 kvadratmetermed inflyttning 15 april och får då totalt 1931 kvadratmeter.

Edison Park ligger invid Ideon Science Park som skapades på 80-talet i anslutning till Lunds universitet för att stimulera till samarbeten mellan forskning och företagande.

– Efterfrågan för moderna och effektiva kontor är hög på Ideon. Det är ett av Europas ledande innovationskluster med stark framåtanda som vi tillsammans med andra fastighetsägare ständigt arbetar för att vidareutveckla, säger Johan Lindell, tillförordnad affärsområdeschef på Castellum i Lund.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Johan Lindell
Affärsområdeschef, Lund
Tel: 046 38 58 75
Mail: johan.lindell@castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 70 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik med en total uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvadratmeter.

I Region Öresund (Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn) äger och förvaltar Castellum drygt 100 fastigheter om sammanlagt 800 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 15 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 17 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.