Castellum hyr ut till Hjälpmedelscentralen Medelpunkten i Helsingborg

Hjälpmedelscentralen Medelpunkten har tecknat ett hyresavtal i Castellums fastighet på Makadamgatan 15 på Väla Södra i Helsingborg. De kommer att hyra 2850 kvadratmeter för kontor, produktion och lager och flyttar in den 1 januari 2018. I och med detta är samtliga kontorsytor i fastigheten uthyrda. Sedan tidigare hyr Mediaköket Grafiska AB 2000 kvadratmeter produktionslokaler i fastigheten.

  • Vi är glada att Medelpunkten valt att flytta in i vår fastighet och kommer fortsätta utvecklingen av fastigheter i det här området där vi ser en stor efterfrågan på den här typen av lokaler, säger Matts Borgström, affärsområdeschef på Castellum i Helsingborg.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Matts Borgström
Affärsområdeschef, Helsingborg
Tel: +46 42 26 91 41
Mail: matts.borgstrom@castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 70 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Öresund (Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn) äger och förvaltar Castellum drygt 100 fastigheter om sammanlagt 800 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 15 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.