Castellum hyr ut 5 870 kvm till Newbody i Göteborg

Castellum har tecknat hyresavtal med Newbody om totalt 5 870 kvm på Ekonomivägen 11 i Sisjön i Göteborg.

Newbody hjälper idrottslag, föreningar och skolklasser att finansiera t ex cuper, träningsläger och skolresor. Genom att sälja efterfrågade produkter till ett bra pris till folk i sin omgivning tjänar idrottande ungdomar och skolelever pengar på ett enkelt och lärorikt sätt. Newbody är inne i en expansiv fas och kommer att flytta sitt huvudkontor till Castellums fastighet på Ekonomivägen 11.

– Vi på Newbody är fantastiskt glada över att få flytta vår verksamhet till nya lokaler på Ekonomivägen. Newbody är djupt rotat i området kring Sisjön och Högsbo och vi är därför mycket nöjda med att vi kan fortsätta att verka i området. Vi ser också fram emot ett långt framtida samarbete med Castellum, säger Dahn Renholm, grundare av Newbody AB.

– Vi är glada över att kunna välkomna Newbody som ny hyresgäst till Castellum. Vi märker av att det är brist på lagerlokaler i Göteborg och det blir extra tydligt när tidigare industriområden planeras omställas till bostäder och nuvarande hyresgäster söker långsiktiga lösningar för sina verksamheter, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.

För ytterligare information kontakta
Cecilia Fasth, vd Region Väst i Castellum
Tel: 031-744 09 90, mobil: 0739-42 09 90
E-post: cecilia.fasth@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 70 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum drygt 200 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 16 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap