Castellum hyr ut 6000m² i Fosie

Castellum har glädjen att meddela att vi tecknat ett hyresavtal med First Class Brands of Sweden AB på Kantyxegatan 5 i Fosie i Malmö. Företaget, som säljer hälsokostprodukter, har redan flyttat in och hyr hela lagerdelen av fastigheten. Castellum har gjort uthyrningen i samarbete med CBRE.

  • Den här lokalen har ett fantastiskt logistiskt läge och är väl förberedd för vår verksamhet. Det känns tryggt med en stabil hyresvärd som bryr sig om att allt ska fungera optimalt, säger Martin Trnowsky, VD på FCB.
  • Vi är glada att FCB valt att hyra lokal av oss och ser fram emot att följa deras resa. Vi kommer göra allt vi kan för att de ska kunna utvecklas och trivas, säger Ola Orsmark, VD på Castellum Öresund.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Ola Orsmark
VD, Region Öresund
Tel: +46706471070
Mail: ola.orsmark@castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 76 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Öresund (Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn) äger och förvaltar Castellum drygt 100 fastigheter om sammanlagt 800 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 15 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.