Fullt uthyrt i Castellums kontorsytor på Östra Hamngatan 16 i Göteborg

Castellum har tecknat hyresavtal med Greenbyte om 1 200 kvm kontorsyta på Östra Hamngatan 16 i Göteborg. Därmed är samtliga kontorsytor i huset fullt uthyrda.

Fastigheten är i slutfasen av en ombyggnation där huset får en helt ny karaktär med en ny glasfasad samtidigt som husets entréer lyfts. Invändigt har ca 9 000 kvm av lokalytan genomgått en omfattande renovering.

Greenbyte, som utvecklar mjukvara för vind- och solkraftverk, kommer att flytta in i sina nya lokaler i oktober 2017. Som tidigare kommunicerats har Castellum även tecknat hyresavtal med United Spaces samt Pelagicore som nu har tillträtt sina lokaler.

– Vi är glada över att vi nu har fullt uthyrt i våra nyrenoverade kontorslokaler på Östra Hamngatan 16 och välkomnar Greenbyte som ny hyresgäst till Castellum. Vi blir dessutom grannar då vi på Castellum själva flyttade in i nya lokaler på Östra Hamngatan 16 tidigare i år, säger Cecilia Fasth, vd Region Väst i Castellum.

För ytterligare information kontakta
Cecilia Fasth, vd Region Väst i Castellum
Tel: 031-744 09 90, mobil: 0739-42 09 90
E-post: cecilia.fasth@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 76 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum drygt 200 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 17 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.