Carlforsska skolan har flyttat delar av verksamheten till Castellum och Kopparlunden

Castellum Västerås har anpassat en gammal industrilokal i Kopparlunden åt Carlforsska skolan. Skolan har flyttat sitt frisör- och stylistprogram hit i och med att höstterminen startade. Vi har byggt om en råyta från grunden och är  mycket nöjda med resultatet, säger Axel Sundquist, förvaltare i området. Kombinationen mellan teorisalar och de praktiska arbetsplatserna gör helheten till en väldigt effektiv och modern skolmiljö, där hyresgästen varit med under hela byggtiden med synpunkter och önskemål. Eleverna har öppet för allmänheten under vissa tider. Då kan man klippa, färga, permanenta sig eller få skägget ansat. Stylisterna gör bl a naglar och makeup.

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 76 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter. I Västerås äger och förvaltar Castellum 44 fastigheter om sammanlagt 181’ kvadratmeter till ett värde om cirka 2 miljarder kronor. Fastigheterna finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum. Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.