Hyr här för en enklare vardag, så att du kan fokusera på det du är bäst på

Castellum har i Linköping skapat T9 Creative Spaces, en toppmodern arbetsplats för dig själv eller upp till ca 20 personer. En mötesplats för nytänkande företag i olika branscher där all service ingår. Här skapar vi förutsättningarna för nätverkande som bygger på tanken om att få idéer, människor och företag att utvecklas och växa. I T9 Creactive Spaces har du tillgång till all service och alla tjänster du kan behöva för att du och ditt företag ska trivas. Här finns bemannad reception, worklounge, café, mötesrum, omklädningsrum, internetuppkoppling m.m. Hyr ett rum, två eller fler. Öka din yta i samband med att ditt företag växer och expanderar, minska din yta under tider du inte har lika stort behov att större lokaler.

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten. På området finns 350 företag som tillsammans sysselsätter 6500 personer. Tillgång till service i närområdet - såsom restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat och gym. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Mjärdevi Science Park är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping. Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.

Ring oss så berättar vi mer!

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 76 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Linköping äger och förvaltar Castellum 17 fastigheter om sammanlagt ca 100 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 1 700 miljoner kronor. Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.