Castellum i Stockholm förstärker organisationen

Castellum är idag ett av de ledande bolagen inom hållbar fastighets- och stadsutveckling. För att ytterligare stärka sin position utökar Region Stockholm-Norr sin organisation och rekryterar två Projektchefer med fokus på regionens stadsutvecklingsprojekt.

Castellum finns redan idag där Stockholm växer och förädlas. Som ett resultat av både markanvisningar och större fastighetsförvärv växer dessutom bolagets projekt- och fastighetsportfölj i Stockholmsområdet. För att tillvarata och utveckla dessa möjligheter förstärker Castellum sin organisation med två nya Projektchefer, Brita Lindqvist och Karl Sundholm. Båda har lång erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen och tillträder sina tjänster under våren 2018.

  • Vi är mycket nöjda med båda rekryteringarna och välkomnar Brita och Karl till Castellum. Med sina gedigna kompetenser och erfarenheter av projekt och stadsutveckling blir de ett bra tillskott till vår organisation säger Maria Jonsson Projektutvecklingschef Region Stockholm-Norr i Castellum

Brita Lindqvist kommer närmast från Fabege där hon arbetat med affärs- och stadsutvecklingsfrågor. Dessförinnan var hon Exploateringschef i Solna Stad och Lidingö Kommun.

Karl Sundholm kommer närmast från det internationella fastighetsbolaget Pembroke Real Estate, där han planerat, utvecklat och förvaltat centralt belägna affärsbyggnader i Stockholm City. Dessförinnan arbetade Karl på Jernhusen med genomförande av fastighetsprojekt i centrala Stockholm.