Symbio hyr centralt kontor av Castellum i Stockholm

Symbio är ett globalt konsultföretag som arbetar med digital produktutveckling och IT-tjänster. Symbio Sweden levererar mjukvarulösningar som ses och används av konsumenter i mobilappar, webb, VR-glasögon, spelkonsoler o dyl. De gör också serverlösningar för att hantera handel, mobila betalningar, streaming av TV och video samt spel och olika digitala tjänster.

- Vi hälsar Symbio välkomna till Castellum och Torsgatan speciellt. I huset finns en variation av företag och Symbio blir ett fint tillskott säger Christian Bouvier Affärsområdeschef Region Stockholm-Norr i Castellum.

Lokalen som är cirka 600 kvm ligger i den välkända fastigheten Flat Iron Building. Här finns närhet till både kommunikationer, restauranger och annan service.

- För att vara en attraktiv arbetsgivare vill vi erbjuda våra anställda en arbetsplats med närhet till kommunikationer, men också en lokal som är ändamålsenlig och underlättar för alla att vara kreativa och motiverade. Våra kunder ska ha lätt att komma till oss på möten och känna att vi erbjuder en professionell och välkomnande miljö. Castellum erbjuder oss ett kontor som är modernt och som över tiden kan anpassas för olika ändamål säger Anders Carlsarv Managing Director Symbio Sweden.

I och med Symbios tillträde är fastigheten fullt uthyrd.