Castellum i Örebro hyr ut till Friskis & Svettis

Under oktober i år kommer Friskis & Svettis att öppna sin fjärde anläggning på Aspholmen i Örebro.

Efter en lång förhandlingsprocess är det nu klart att Friskis & Svettis öppnar en fjärde träningsanläggning hos Castellum i Örebro. Friskis & Svettis har passerat 20 000 medlemmar i Örebro och har upplevt att de har ett högt tryck på de befintliga anläggningarna som behöver avlastas.

Den nya lokalen är på 2 900 kvadratmeter och ligger på Adolfsbergsvägen på Aspholmen. Det nya gymmet kommer att bli deras största i Örebro med ett brett utbud av gym- och gruppträning.

- Lokalen är en del i ett nytt område som växer fram på Aspholmen där den tidigare Örebromässan låg. Stora delar av området har bytt verksamhetsinriktning, befintliga lokaler förädlas till mer moderna och utomhusmiljön blir mer ombonad. Vi är jätteglada att välkomna Friskis & Svettis som ny hyresgäst till Castellum i Örebro, säger Per Gawelin vd på Castellum i Region Mitt.

Om Castellum Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 81 miljarder kronor.

Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Örebro äger och förvaltar Castellum 60 fastigheter om sammanlagt 403 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 5,6 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer från Sundsvall i norr till Köpenhamn i söder.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.