Ny Affärsområdeschef i Örebro

I januari i år tog Per Gawelin klivet från affärsområdet Örebro till VD för Region Mitt i Castellum. Nu är rekryteringen av hans efterträdare klar. Ny chef för vårt affärsområde - Örebro, blir Nicklas Westberg. Han lämnar 10 år på Nordea bakom sig för att ta sig an den fortsatta utvecklingen av Castellums bestånd i Örebro.

På frågan vad han mest ser fram emot i sin nya tjänst, svarar Nicklas; "Jag brinner för mötet med människor och ser fram emot att träffa kunder och medarbetare. Det ska bli spännande att se hur jag kan bidra till förändringar och förbättringar med mina erfarenheter från en annan bransch."

3 april är första dagen på nya jobbet!

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 81 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Örebro äger och förvaltar Castellum drygt 60 fastigheter om sammanlagt cirka 400.000 kvadratmeter till ett värde om cirka 6,3 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.