Castellum hyr ut 2 200 kvm till Strukton Rail i Göteborg

Castellum har tecknat hyresavtal med Strukton Rail AB avseende en kontors- och lagerlokal om 2 200 kvm på Marieholmsgatan 10 i Göteborg.

Strukton Rail AB levererar infrastrukturlösningar för järnväg. De bygger, driver och underhåller järnvägssystem i Skandinavien. Strukton Rail väljer nu att flytta sitt Göteborgskontor till en nyrenoverad och verksamhetsanpassad lokal i ett älvnära läge på Marieholmsgatan 10. Inflyttning sker i mitten av april.

– Vi är glada över att vi kunnat erbjuda Strukton Rail en lokal med lättillgängligt läge för deras verksamhet och hälsar dem välkomna som hyresgäst till Castellum, säger Marijana Rosenqvist, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.

För ytterligare information kontakta
Marijana Rosenqvist, Affärsområdeschef på Castellum i Göteborg
Tel: 031-744 09 41, mobil: 0739-42 09 41
E-post: marijana.rosenqvist@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 81 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum 215 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 18 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.