Castellum tecknar hyresavtal med Länsförsäkringar Larmcentral i Borås

Castellum har tecknat hyresavtal med Länsförsäkringar Larmcentral avseende en kontorslokal om 650 kvm på Katrinedalsgatan 22 i Borås.

Länsförsäkringars larmcentral i Borås fungerar som skadejour för hela landet. De väljer nu att flytta till större och mer ändamålsenliga lokaler där de även har möjlighet att växa. För att svara upp mot de höga säkerhetskraven genomgår lokalen nu en omfattande ombyggnation. Inflyttning sker i augusti.

– Vi är väldigt tacksamma att få komma till nya lokaler som är anpassade efter våra önskemål och behov. Vi är inne i en positiv fas där vi växer och lokalerna ger oss de rätta förutsättningarna att utvecklas ytterligare, bland annat genom fler arbetsplatser. Vi ser väldigt mycket fram emot att snart få tillgång till vår nya larmcentral, säger Erik Lindell, VD för LF Larmcentral.

– Vi är glada över att ha fått förtroendet att utveckla ett nytt kontor för Länsförsäkringar Larmcentral. Vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Erik Williamson, fastighetschef på Castellum i Borås.

För ytterligare information kontakta
Erik Williamson, Fastighetschef Castellum, Borås
Tel: 033-44 74 84, mobil: 0708-13 38 62
E-post: erik.williamson@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 82 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum 215 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 18 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.