Nordic Wellness till Castellum på Drottninggatan

Igår slog dörrarna upp för allmänheten till Nordic Wellness nytillskott.

Castellum har tillsammans med Nordic Wellness förvandlat den tidigare biografen "Avenyn" till ett toppmodernt gym med attraktivt läge utmed Drottninggatan i Norrköping.

Gymmet är utrustat med den senaste tekniken. Fräsh och vågad färgsättning m a o ett snyggt gym med siktet inställt på att hitta nya medlemmar i Norrköping.

Platsansvarig är Karl Johansson som kommer ifrån Actic i Örebro där han arbetade som PT instruktör. Karl sökte den lediga tjänsten som ett led i hans utveckling och fick jobbet. Detta sker under lokalens uppbyggnad och han flyttar till Norrköping och får vara med i uppstart med planering och utformning av den 1000 kvm stora gymytan.

Läs mer och senaste nytt på deras egen hemsida;

https://nordicwellness.se/vara-klubbar/norrkoping/norrkoping-city/

- Ett mycket trevligt tillskott i vår fastighet, tycker Cecilia S Aldén Affärsområdeschef på Castellum i Norrköping.

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 82 miljarder kronor.

Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Norrköping äger och förvaltar Castellum 13 fastigheter om sammanlagt 111 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 1,5 miljarder kronor.

Förutom i Norrköping finns våra fastigheter på 19 tillväxtorter från Köpenhamn i syd till Sundsvall i norr och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Castellum, Gamla Torget 3, 602 24 Norrköping |Tel +46 11 442 05 00 | norrkoping@castellum.

se.