Castellum hyr ut 4 200 kvm till Högskolan i Borås

Castellum har tecknat hyresavtal med Högskolan i Borås avseende en lokal om ca 4 200 kvm på Sagagatan 17. Lokalen kommer att användas som övningsområde för den nya polisutbildningen som startar upp i Borås vårterminen 2019.

Castellums lokal på Sagagatan 17 är belägen på promenadavstånd från högskolans utbildningslokaler. I lokalen kommer kulisser att byggas upp för att de blivande poliserna skall kunna öva i olika autentiska miljöer. Utanför byggnaden finns möjlighet att träna bilkörning där det kommer handla om att köra långsamt och med precision.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att tillhandahålla lokaler till Högskolan i Borås och den nya polisutbildningen som skall starta upp till våren och hälsar dem välkomna som hyresgäst till Castellum, säger Erik Williamson, fastighetschef på Castellum i Borås.

Uthyrningen har skett i samarbete med Savills.

För ytterligare information kontakta
Erik Williamson, Fastighetschef Castellum Borås
Tel: 033-44 74 84, mobil: 0708-13 38 62
E-post: erik.williamson@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 87,5 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager/logistik och samhällsfastigheter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum 217 fastigheter om sammanlagt cirka 1 250 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 19 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.