Castellum hyr ut till Puls & Träning i Hyllie

Puls & Tränings mål är att underlätta för människor att få in träning i vardagen. Castellum har tecknat hyresavtal med Puls & Träning avseende ett gym på 240 kvm i kontorshuset Eminent i Hyllie.

I expansiva Hyllie bygger Castellum kontorshuset Eminent. Att människor som mår bra presterar bättre är ett välkänt faktum. Därför kommer Eminent, som första kontorsbyggnad i Norden, att certifieras enligt WELL - den enda internationella byggstandarden som väger in människors välbefinnande i arbetslivet. WELL-standarden utgår från sju koncept som påverkar hälsan: luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande.

- Puls & Tränings målgrupp tränar för att må bra. Våra kunder värdesätter kvalité och hållbarhet och de söker en aktiv livsstil. Vi kommer att erbjuda ett gym som är familjärt och tryggt. Det kommer även bli ett reko gym, som lever upp till Eminents höga miljökrav. Vi ser fram emot att komma till Eminent i Hyllie. Vi räknar med att öppna under våren 2019, säger Leif Sager, grundare och etableringschef hos Puls & Träning.

Puls & Träning kommer även att t ex ordna inspirerande träningspass för Eminents hyresgäster.

- Det kommer bli mer än ett gym, berättar Ola Gunnefur, projektuthyrare på Castellum. Puls & Träning kommer hjälpa till att inspirera våra hyresgäster till en sundare livsstil. Eminent inbjuder till rörelse och det kommer bland annat att erbjudas träningar på takterassen och en massa annat spännande. Vi är jätteglada att kunna välkomna Puls & Träning till Eminent.