Kommunalförbundet ITSAM hyr kontor av Castellum i Linköping

Kommunalförbundet ITSAM har tecknat avtal med Castellum om att hyra 1 000 kvadratmeter på Teknikringen 9 i centrum av Linköpings Science Park Mjärdevi. 

"Det ska bli jätteroligt att få detta härliga företag till oss i Mjärdevi" säger Maria Lindbert, kommersiell förvaltare på Region Mitt i Castellum.

ITSAM ansvarar för den kommunala IT-verksamheten i de sex medlems-kommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög och ska genom ett kommunikativt förhållningssätt stödja de kommunala verksamheterna i deras övergång till e-förvaltning.
I Science Park Mjärdevi samlas cirka 400 företag med tonvikt inom olika teknikområden och med en påtaglig dynamik och närhet till Linköpings Universitet. I den öppna miljön finns internationella storföretag, nystartade smårföretag och världsledande forskning, som tillsammans leder till spännande samarbeten och projekt.
För ytterligare information kontakta:

Magnus Petersson, Affärsområdeschef Linköping, Castellum
Tel: + 46 13203464
E-mail: magnus.petersson@castellum.se
www.castellum.se