Öresund

Öresundsregionen som omfattar städer på såväl den svenska som den danska sidan, och är den största och mest befolkade regionen i Norden med en befolkning på nära 4 miljoner invånare. Det är en intressant region ur logistikperspektiv, porten in från Europa och med kapacitet i form av såväl hamnar som Nordens största flygfrakthub. Den planerade Fehmarn Bält-förbindelsen som planeras att öppnas ca 2028 kommer innebära att logistiklägen i denna region kommer att bli än mer intressanta. I Helsingborg tillfördes ca 58 000 kvm logistikyta under 2018 vilket etablerar denna ort som ett betydande logistiknav i regionen.

Vårt utbud

I dagsläget har Castellum 28 lager- och logistikfastigheter i denna region med en yta om totalt 192 000 kvm. Fastigheterna är strategiskt belägna i Helsingborg, Malmö och Köpenhamn i effektiva distributionslägen såväl som mer citynära anläggningar.

Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile. Kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen för att erbjuda marknaden en hög servicegrad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som hjälper ert företag att expandera!

Sahlin, Hans

Chef Logistik Sahlin, Hans