Adolfsbergsvägen, Örebro

Gamla Örebromässan byggs om

Förädling av gamla Örebromässan till moderna lokaler

Vi bygger om gamla lokaler till nya flexibla lokaler med möjligheter till butiker, kontor, lager och andra verksamheter.

Under oktober 2018 flyttar Friskis & Svettis in i fastigheten och det innebär att de öppnar sin fjärde anläggning i Örebro.

Totalt omfattar projektet ca 7000 m² nya lokaler. Förutom Friskis & Svettis gym på 2900 m² har Golvpoolen som etablerat sig i Örebro. Butiken har allt för ditt badrum och öppnade i början av mars 2018. Under 2018 har även Indoor Energy Services Sweden AB, INDA Kompetens & Utveckling AB och Profire Sprinkler flyttat in. INDA var hyresgäst sedan tidigare i fastigheten och utökade sin verksamhet med ytterligare en lokal. Det finns fortfarande plats för fler hyresgäster med möjlighet att få lokalen anpassad till sin verksamhet. Det kvarstår ca 1100 m² som är delbara från ca 300 m².

Byggnaderna har fått ett helt nytt utseende. Vissa delar har rivits för att skapa bättre tillgänglighet runt fastigheten. Lokalerna ligger lättillgängligt på området Aspholmen med skyltläge mot E18/E20 eller Adolfsbergsvägen. Det är ca 3 km till Örebro centrum. Bra kommunikationer både med buss, bil och cykel.

Projektet genomförs med White som arkitekter och Fastec genomför ombyggnationen. Första inflyttningen skedde i slutet av 2017.

Fakta

Typ
Lager/logistik, Kontor, Butik
Uthyrningsbar yta
7 000 kvm
3D-visning

Kontaktpersoner

Carlsson, Johan

Fastighetschef Carlsson, Johan