Agnesfridsvägen 111, Malmö

Ett av våra största ombyggnadsprojekt

När Migrationsverket, med cirka 400 medarbetare, sökte nya lokaler på ett bra läge med goda kommunikationer föll valet på s lokaler på Agnesfridsvägen 111, Sveriges Televisions före detta lokaler.

Ombyggnationen var omfattande och pågick under ett års tid, vilket gör det till ett av våra största ombyggnadsprojekt någonsin. En välkomnande ljusgård centralt i fastigheten och gångbroar mellan våningsplanen är ett par exempel på kreativa lösningar för att skapa såväl nya utrymmen som en välkomnande atmosfär för våra hyresgäster.

Kontorsytorna omfattar drygt 12 000 kvm och har genomgående en luftig och öppen planlösning med mycket god tillgänglighet. Fastigheten håller genomgående nybyggnadsstandard och har Green Building-certifierats för att vara långsiktigt hållbar.

Fakta

Ort
Malmö
Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
12 000 kvm

Kontaktpersoner

Persson, Joakim

Persson, Joakim

Projektutvecklingschef