Aminogatan, Mölndal

Castellum har uppfört nytt huvudkontor med moderna produktions- och lagerytor åt Exertis CapTech i Mölndal.

Exertis CapTech är en befintlig hyresgäst till Castellum och en av Sveriges största distributörer inom IT-området. De flyttar sina etableringar i Mölndal och Sisjön till en större anläggning som uppförts på den sista större exploaterbara marken runt Söderleden i Mölndal.

– Vi på Exertis CapTech är extremt nöjda med att Mölndals Stad gett oss möjligheten att etablera oss inom närområdet där vi byggt vår verksamhet i snart 20 år. Exertis CapTech är ett ungt men relativt stort företag med kraftig expansion som är beroende av våra medarbetare. Vi är därför extra glada över att vi kan fortsätta tillväxten i Mölndals Stad där våra medarbetare, såväl nya som gamla kommer känna igen sig. Att vi fortsätter expansionen hos samma fastighetsägare kändes självklart då Castellum växt med oss under vår kraftiga expansion och alltid löst våra lokalbehov på ett föredömligt sätt. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete, säger Daniel Johnsson, VD för Exertis CapTech AB.

Lager- och produktionsanläggningen är anpassad för kundens högteknologiska automatiserade system. Den kommer att miljöcertifieras med målet att nå Miljöbyggnad silver.

Fakta

Typ
Lager/logistik, Kontor
Uthyrningsbar yta
19 000 kvm
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad
Färdigställt
2018
3D-visning