• Interior

Arendalsvägen

Alldeles i anslutning till Göteborgs Hamn planerar vi för en miljöcertifierad byggnad med cirka 6 600 kvm lokalyta lämplig för logistik/lager eller industri.

Här finns alla möjligheter att vara med och påverka utformningen efter behov. Förutom låg energianvändning, effektivt disponerade lagerytor och andra fördelar med nyproduktion, får du också en anläggning som ligger enskilt med möjlighet att låsa om sig.

Vi planerar även för en byggnad med cirka 5 000 kvm lokalyta på Östra Sörredsvägen, alldeles i anslutning till Volvos anläggningar i Torslanda och med närhet till Göteborgs hamn. Här kan du läsa mer om Östra Sörredsvägen.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Stefan Vilhelmsson

Kontakta vår projektuthyrare Stefan Vilhelmsson för mer information! Gå till kontakt

Intresserad av att etablera nära Nordens största hamn?

Arendalsvägen är strategiskt beläget, ett par minuter från Göteborgs hamn, nära Torslandavägen och Volvo. Ett perfekt läge för leverantörer till fordonsindustrin eller verksamheter som hanterar mycket gods via hamnen.

Avståndet till Göteborgs centrum är bara 10 minuter, och det går snabbt att ta sig ut på de stora huvudvägarna till Stockholm, Oslo och Öresundsregionen. 70 procent av Skandinaviens totala industri och befolkning finns inom en radie av 500 km från Göteborg.

Hållbart och energieffektivt
På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. Arendalsvägen kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad.

För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal, förnybar el och möjlighet att gå med i en miljöbilspool på förmånliga villkor.

Miljöbyggnad
Miljöbyggnad är ett miljöcertifieringssystem som utgår från svenska bygg- och myndighetsregler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad bekräftar att fastigheten uppfyller viktiga kriterier inom energi, inomhusmiljö och material. Certifieringen administreras av Sweden Green Building Council.

Områden som bedöms

-Energi
-Ljudmiljö
-Luftkvalitet
-Fuktsäkerhet
-Termiskt klimat
-Dagsljus
-Legionella
-Byggmaterial

Snabbfakta

Adress
Arendalsvägen
Tomtyta
ca 17 500 kvm
Lokalyta
ca 6 600 kvm
Inflyttning
12-15 månader efter tecknat kontrakt
Byggnadshöjd
Högsta nockhöjd 15 m

Från Arendalsvägen är det nära till Volvo och andra industrier.

70% av Skandinaviens totala industri och befolkning finns inom en radie av 500 km från Göteborg. Läget i nära anslutning till Torslandavägen ger förutsättningar för snabba och effektiva transporter.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.703886,"lng":11.842466},"content":"<div></div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false}]}

Kontakt

Uthyrare

Stefan Vilhelmsson

Telefon
+46317440939
E-mail
stefan.vilhelmsson@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum

Castellum fokuserar på kommersiella fastigheter för kontor, lager och logistik. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbarhet och energieffektivitet

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning.

Besök castellum.se och läs mer om oss och våra referensprojekt

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Tillgång till ditt egna Castellum-team

teaser-alt

Alla nya byggnader är miljöcertifierade för en hälsosam miljö

teaser-alt

Effektiv energianvändning