Bolandsgatan 20, Uppsala

13 000 m² ytor för handel.

Nu har Möbelmästarna öppnat sin nya butik!

På Bolandsgatan 20 planerar vi för uppemot 13 000 kvm ny handelsyta. Läget kan inte bli bättre; precis vid rondellen Rapsgatan/Tycho Hedens väg.

Nu står nya handelshuset mot rondellen Tycho Hedéns väg/Rapsgatan på plats och helgen 14-15 oktober öppnade den första butiken, Möbelmästarna, portarna till sin nya fina lokal. Det var ett stort tryck på kundtillströmningen och öppningshelgen går inte att sammanfatta på annat sätt än succé. Näst på tur för öppning är Ken´s Pizza och Decathlon och lite längre fram ändå kan vi se fram emot att handla italienska delikatesser hos Martina.

Parallellt med detta pågår även ombyggnad och modernisering av det befintliga handelshuset där Lekia och Kungsängen ska få större ytor. Huset ska kläs med ny fasad och det blir nya entrélösningar. Med den planerade utbyggnaden mot Tycho Hedén kan vi här erbjuda ytor på mellan 450-4000 kvm i ett svårslaget handelsläge i Uppsala.

Handeln i Boländerna har i princip exploderat under de senaste tio åren och med möjlighet till grannar som IKEA, ÖoB, Jula, Bauhaus, Bolandcity m.fl. är det inte svårt att förstå varför.

Klara hyresgäster: Decathlon, Ken’s, Möbelmästarna, Martina italienska delikatesser, Lekia, Kungsängen

Fakta

Ort
Uppsala
Typ
Butik
Uthyrningsbar yta
13 000 kvm
3D-visning

Kontaktpersoner

Söderlund, Theresa

Söderlund, Theresa

Affärsutvecklare