• Interior

Brunna

I absolut bästa skyltläge etablerar vi moderna lokaler för lager, logistik, industri och handel.

I Brunna, norr om Stockholm, utvecklas ett av Stockholms bästa logistikområden. Med moderna lokaler och det strategiska geografiska läget direkt vid E18 finnas de rätta förutsättningarna att lyckas. Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark i Brunna, fördelat på sex fastigheter.

I de nyproducerade byggnaderna finns det stora möjligheter för hyresgästerna att skräddarsy sina lokaler efter sin verksamhet. Tillsammans med Castellums erfarenheter skapar vi arbetsplatser att längta till och som är anpassade till just era förutsättningar.

Den strategiskt starka placeringen vid E18 och närheten till både Bromma och Arlanda flygplats är bara några saker som talar för nya industriområdet Brunna i Upplands-Bro. Det geografiska läget ger effektiva distributionsvägar till Stockholm, Mälardalen och resten av landet där tillgängligheten förbättras ytterligare när Förbifart Stockholm står klar. Närheten till E4 ger ytterligare möjligheter till sjötransport via Gävle hamn. Området nås enkelt med bil, även ett flertal busslinjer trafikerar området till och från Kungsängen som är närmaste pendeltågsstation. Avståndet till Stockholm är ungefär 30 km och du når både Arlanda och Bromma flygplats på mindre än 30 minuter.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Marie Frid

Kontakta mig för mer information! Gå till kontakt

Mätarvägen 9 - i gott sällskap

Vid Mätarvägen 9 erbjuder vi moderna byggnader för lager och lätt industri med stor flexibilitet. De helt nya lokalerna erbjuds i storlekar från 270 till 6 000 kvadratmeter med en fri takhöjd på 6,4 meter. Fastigheten Tibble 1:647 färdigställdes Q1 2019 och bland hyresgästerna finns t.ex. Mekonomen och Firemiks.

Mätarvägen 9 webb.pdf (PDF-dokument, 5 MB)

2.jpg

Mätarvägen 43 & 45 - med plats att växa

Vid Mätarvägen 45 erbjuder vi moderna lokaler för lager och logistik i storlekar från 3 500 till 15 000 kvadratmeter med upp till 11 meter i takhöjd. Fastigheten Örnäs 1:17 har en flexibel detaljplan och avskilda utrymmen för personal i entresolplan. Alla ytor är färdigställda och inflyttade.

Förutom allt det praktiska med läget och logistiken satsar vi även på den estetiska utformningen och att skapa trivsel för dem som arbetar här, med sociala ytor.

Broschyr Mätarvägen 45 webb.pdf (PDF-dokument, 580 kB)

Broschyr Mätarvägen 43 webb.pdf (PDF-dokument, 8,7 MB)

På Mätarvägen 43 planeras Castellums tredje fastighet i Brunna. Lokalerna går att anpassa efter efter hyresgästens individuella och unika behov. Fastigheten byggstartas våren 2021 med beräknad inflyttning våren 2022.


Med elva meters takhöjd, bra rangerytor, lasthus och markportar är lokalerna perfekt anpassade för företag inom lager och logistik med behov av stora ytor. Lokalerna tillåter även lättindustri, handel och kontor. Perfekt för till exempel e-handelsföretag som behöver lager och kontor samlat, eller grossistföretag med lagerförsäljning.

Snabbfakta

Bild 1-3
Mätarvägen 45
Bild 4
Visionsbild, Mätarvägen 43

Potential för handel

Förutom företagande i olika former är det framväxande industriområdet Brunna även planerat för handelsplats, framför allt sällanköpsvaror och eventuellt även storhandel. Läget och kommunikationerna gör att det är lätt att ta sig hit, dessutom utgör alla som kommer att arbeta här en köpkraft som ger en potential i sig. Brunna håller hög kvalitet och finns i en mindre kommun med snabba beslutsvägar, näringslivsvänligt klimat och bra nätverk för företagare. Att etablera sig en bit utanför storstaden är dessutom helt enligt den rådande trenden, där stadsnära lager och industrifastigheter i allt högre grad görs om till bostäder.

I området finns redan många etablerade företag som Ica, Zalando, Altia, Edström Logistics, Swedish Match, Ramirent och Bra Bil.

Brunna - film

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.500798,"lng":17.745584},"content":"<div>Mätarvägen 9</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true},{"position":{"lat":59.509150003851509,"lng":17.723207493596874},"content":"<div>Mätarvägen 45</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true},{"position":{"lat":59.477882282036184,"lng":17.752490043640137},"content":"<div>Kungsängen station</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-train-station.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false}]}

Vill du veta mer om vilka lokaler vi har i Brunna? Kontakta mig!

Projektledare

Marie Frid

Telefon
+4686023345
E-mail
marie.frid@castellum.se

Om Castellum

VARFÖR VÄLJA CASTELLUM?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.

HÅLLBART OCH ENERGIEFFEKTIVT

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. I Brunna kommer byggnaderna att certifieras enligt Miljöbyggnad med ambition att nå silver. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning.

Lediga lokaler i Brunna

Mätarvägen 9

Stockholm

Nyproducerade lokaler för lager, produktion eller butik

Data om lokalen

Yta
1100 m²
Typ
Lager

Mätarvägen 43

Stockholm

Data om lokalen

Yta
4700-16800 m²
Typ
Lager

Mätarvägen 43

Stockholm

Data om lokalen

Yta
5132 m²
Typ
Lager

Mätarvägen 43

Stockholm

Data om lokalen

Yta
6508 m²
Typ
Lager

Mätarvägen 43

Stockholm

Data om lokalen

Yta
6358 m²
Typ
Lager