Djurgården, Linköping

En hållbar handelsplats

Djurgården, Linköping

I de södra delarna av Linköping utvecklar Castellum en helt ny handelsplats som en första del av den nya stadsdelen Djurgården.

Handelscentrat gränsar till ett kommunikationsstråk där det under ett vardagsdygn passerar ca 18 000 fordon. I området byggs nya cykelvägar som kopplar ihop Djurgården med Linköpings city, arbetsplatserna och det expansiva universitetetsområdet. Djurgården kommer att inrymma uppemot 10 000 invånare med plats för bostäder, arbetsplatser, handel, skolor, kultur, sport och fritid. I anslutning ligger Vallastaden som är ett innovativt expo som ingår i LinköpingsBo2016.

Hela området andas hållbar utveckling där miljön står i fokus och byggnaden uppförs enligt det svenska certifieringssystemet MIljöbyggnad med syfte att skapa miljömässigt hållbara byggnader. Med Miljöbyggnad får man ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och material.

Våra butikslokaler i det nya handelscentrat kännetecknas av hög tillgänglighet med entréer mot parkeringsplatserna och mycket goda exponeringsmöjligheter. Här erbjuder vi butikslokaler från ca 200 kvm till 2 200 kvm med generösa takhöjder där du får möjlighet att påverka utformning och layout på ett tidigt stadium. Under 2015 har CityGross, Apoteket Hjärtat och Systembolaget etablerat nya butiker i de två inledande etapperna av projektet.

Ladda hem vår projektfolder.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fakta

Ort
Linköping
Typ
Lager/logistik, Butik
3D-visning