Eminent, Malmö

Nordens första Well-registrerade byggnad tar form i Hyllie

Castellum bygger nu Eminent: den första kontorsbyggnaden i Norden som kommer certifieras enligt Well, en internationell byggstandard som väger in människors välbefinnande i arbetslivet.
Läs mer på eminentihyllie.se

Med Eminent i expansiva Hyllie mellan Malmö city och Öresundsbron tar Castellum ett nytt stort steg mot bättre, effektivare och trivsammare arbetsplatser med Nordens första Well-registrerade kontorsbyggnad. Well-standarden utgår från sju koncept som påverkar hälsan: luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande, vilket betyder att kraven på ventilation, värme, ljus och ljud är extra höga.

Konst och design stimulerar till vardagsmotion i trapphuset. Närliggande gym och avstressande musik bidrar också till ökat välbefinnande under arbetsdagen. För att stimulera till cykelpendling får Eminent dessutom ett topputrustat cykelgarage med luftpump, service, reparationsmöjligheter och separata omklädningsrum med dusch.
Utöver Well kommer Eminent att även certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, Sveriges högsta miljöklass för byggnader.

Eminent är anpassat för dagens företagande med alla de olika krav det ställer på lokaler, teknik och service. Det betyder att det internationella storföretaget med många anställda har lika lätt att få sina behov tillfredställda som den mobila ensamföretagaren.
Till exempel gör de 1620 m² stora våningsplanen i Eminent att även de större företagen får plats på ett plan. Och i entréplanets "Coffice"- lokaler har egenföretagare möjligheter till co-working där man delar på kontorsplatser, pentry, teknik, möteslokaler och så vidare. Här varvas reception med bistro och platser för såväl individuellt arbete som möten. Behöver man tillfälligt växa med ett projektteam kan man hyra in sig här som en flexibel korttidslösning.

Eminent läge
Malmö, Kastrup och Lund runt knuten.
Eminent är centralt placerat i Hyllie, Malmös nya stadsdel med Malmö city, Nordens största flygplats Kastrup, centrala Köpenhamn och Lund några tågstationer bort. Här varvas framtidens kontor med 4500 bostäder, shopping, kultur, kommunikationer och natur på ett nytänkande och inspirerande sätt. Det är inte bara toppläget som lockar nytänkande företag hit. Hyllie har ambitionen att bli Öresundsregionens mest hållbara stadsdel och miljömålsättningarna är högt satta. 100 % av energin blir förnybar och miljön ska vara hållbar såväl ekologiskt och socialt som ekonomiskt.

Eminenta kvadratmöjligheter
Nordens första Well-registrerade kontorsbyggnad

  • Sex våningsplan på 1620 m2 vardera
  • Byggstart aug 2017 - inflyttning Q1 2019
  • First Bike Kit - fullutrustad cykelstation med dusch/ombyte
  • 60 p-platser för bilar med elbilsladdning i garaget
  • Hyr ensam arbetsplats eller flera våningsplan
  • Miljöbyggnad Guld - Near Zero Energy Building
  • Utekontor på innergården

Fakta

Ort
Malmö
Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
2 700 kvm
Adress
Hyllie Boulevard
Hälsa & välmående
Nordens första Well-registrerade kontorsbyggnad
Miljöcertifieringar
Miljöbyggnad Guld - Near Zero Energy Building
Inflyttning
Q1 2019
3D-visning

Kontaktpersoner

Gunnefur, Ola

Gunnefur, Ola

Uthyrare