• Interior

GreenHaus

Där det inre räknas

GreenHaus är byggt för att du och dina medarbetare ska må bra på alla plan, inifrån och ut. Utöver att huset är certifierat med både WELL och Miljöbyggnad Guld för optimal komfort, bäddar området för ett hållbart liv. Läget på Oceanhamnen ett stenkast från Helsingborg C, ger dig en smidig närhet till bussar och tåg samtidigt som du kan njuta av ett kontor med milsvid utsikt över Öresund.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Ola Gunnefur

Kontakta vår affärsutvecklare för kontor Ola Gunnefur för mer information. Gå till kontakt

Om GreenHaus

Oceanhamnen är Helsingborgs nya stadsdel byggd på öar, som rymmer allt från parker och strandpromenader till kontor, bostäder, butiker och restauranger. Allt byggt med ett tydligt fokus på miljö och hållbarhet.

Detaljer från förr ger Oceanhamnen karaktär och påminner om tiden som industriell hamn. Grönskande mötesplatser längs kajer och torg bidrar tillsammans med områdets restauranger, butiker och bostäder till en levande atmosfär. Och 32 000 kvm kontor bäddar för ett livligt och stimulerande näringsliv. Allt med havet runt knuten.

Ett hållbart liv

GreenHaus är inte bara ett hållbart hus ur alla aspekter. Det gör det även lätt för dig att låta bilen stå och leva mer hållbart i vardagen. Huset har en gångbro direkt till centralen, som tar dig till regionens bussar och tåg inom ett par minuter. Tar du hellre cykeln, kan du med säkerhet ställa den i husets cykelgarage. Vi har även omklädningsrum för den som vill ta en runda på lunchen. Om du ändå behöver ta bilen ibland, har vi även ett bilgarage.

En plats för inspiration

GreenHaus är en levande miljö, med många gemensamma ytor och grönskande arbetsplatser. På plan 5 har du en gemensam takterrass med milsvid utsikt över sundet. En plats för möten, yoga, AW, föreläsningar, matlagning eller bara för att samla tankarna. Med massor av växter, träd och ett par biodlingar som ger blommorna näring, är terrassen en magisk plats för såväl egen rekreation och inspi-ration som för kundmöten och kickoffer. Oavsett var i huset du har ditt kontor, är du och dina besökare alltid välkomna till terrassen.

Flexibelt efter behov

Öppna arbetsytor eller privata kontor? Var med och forma ditt framtida kontor. Våra arkitekter hjälper dig gärna med idéer och förslag som möter behoven, såväl företagets rationella som de mänskligt emotionella. Skulle ni i förlängningen behöva skala upp eller ner, kanske förstärka organisationen tillfälligt, erbjuder vi coworking med flexibla korttidslösningar och nya former av hyreskontrakt. Oavsett planlösning, skänker rummen maximal komfort med optimerad ventilation, centralt placerade vattenstationer och generöst ljus- insläpp med bländskydd. Biofilisk design med växter, konst och välplanerad ljudmiljö adderar det där lilla extra som gör arbetsmiljön både rofylld och inspirerande.

UTRYMME ATT VÄXA: På plan 1 huserar experterna inom coworking, United Spaces. Med kontor över hela landet, har de byggt ett omfattande community med affärer, samverkan och social gemenskap i centrum. En plats där människor, idéer och företag får växa. Utöver kontor och konferensrum, får du som hyresgäst ta del av såväl service som föreläsningar till ett extra förmånligt pris.

MÖTEN, MAT OCH SERVICE: På husets entréplan har du en grönskande lobby med sköna fåtöljer, ett mysigt café med sallader, smoothies och givetvis gott kaffe, samt Instabox där du kan hämta dina paket. Caféet och dess trivsamma miljö ger en varm och välkomnande känsla som gör att man gärna dröjer sig kvar en minut eller två – oavsett om du ska vidare till ditt kontor eller är i huset på besök.

Well - med människan i fokus

WELL är något så unikt som en global byggstandard med människan i fokus. Människor som mår bra, presterar bättre. Genom att optimera arbetsmiljöns ljus, ljud, luft och grönska, skapas de bästa förutsättningarna för att prestera på topp hela dagen. Och med vattenstationer, inbjudande motionsmöjligheter och hälsosam mat, inspirerar ett WELL-certifierat hus.

Läs mer om WELL här

Snabbfakta

Uthyrningsbar yta
8000 kvm
Huset färdigbyggt
Vår 2022
Inflyttning
Höst 2022
Garage
Cykel + bil
Certifieringar
WELL, Miljöbyggnad Guld

Planskisser

Vill du veta mer?

Affärsutvecklare Region Öresund

Ola Gunnefur

Telefon
+4640383712
E-mail
ola.gunnefur@castellum.se