Hede Padelcenter, Kungsbacka

Castellum uppför Kungsbackas första padelcenter

Castellum har tecknat 10-årigt hyresavtal med Hede Padelcenter avseende en byggnad för ett nytt padelcenter i Kungsbacka. Efter om- och tillbyggnad av Castellums fastighet på Faktorvägen 1 kommer byggnaden bli ca 7 500 kvm. Invigningen av det nya padelcentret beräknas ske hösten 2020.

Hede Padelcenter är ett nystartat bolag som genom sin etablering på Faktorvägen 1 öppnar Kungsbackas första padelcenter längs med infarten till Kungsbacka.

"Vi är väldigt glada att få utveckla ett av Nordens bästa padelcenter tillsammans med Castellum. Det har länge funnits ett sug efter padel i Kungsbacka och nu äntligen kommer vi kunna erbjuda invånarna ett center i absolut toppklass. Hede Padelcenter kommer vara så mycket mer än bara ett "padelcenter", säger Niklas Öberg, delägare Hede Padelcenter.

"Det är glädjande att kunna hälsa Hede Padelcenter välkomna som hyresgäster till oss. Deras verksamhet blir ett välkommet tillskott till området och till Kungsbacka", säger Stefan Vilhelmsson, affärsområdeschef på Region Väst i Castellum.

Fakta

Typ
Lager/logistik, Kontor
Uthyrningsbar yta
7 500 kvm
Färdigställt
Hösten 2020
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad
Adress
Faktorvägen 1
3D-visning

Kontaktpersoner

Arvidsson, Mats

Projektledare Arvidsson, Mats