• Interior

Infinity - tillsammans är vi alltid starkare

Människan är social. Livet är roligare när vi delar det med andra och får tillhöra något större. Interaktion, utbyte, samarbete och umgänge med likasinnade är också bra för affärerna.

I hjärtat av Hagastaden skapar vi Infinity – en fastighet som kommer präglas av gemenskap, nytänk, mobilitet och hållbarhet. Infinity är det självklara valet för bolag som förstår vikten av flexibilitet, som tänker stort och som vill bli ännu starkare tillsammans med andra. Coworkingytor, mötes- och konferensfaciliteter, caféer och sociala ytor är ju lite som goda måltider: det är när vi delar dem med andra som den verkliga magin uppstår.

Redan nu kan du vara med och forma er nya arbetsmiljö. Hjärtligt välkommen till framtidens arbetsliv!

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Veronica Beckius
Charlotta Gustafson

Välkommen att kontakta projektchef Veronica Beckius eller uthyrningschef Charlotta Gustafsson för mer information. Gå till kontakt

Feel good. Här finns närheten till naturen, lugnet, tryggheten samt goda förutsättningar för både mental och fysisk hälsa. I Infinity står människan i centrum.

Be good. Kontorslokaler som är utvecklade med ett tydligt cirkulärt och hållbart tänk redan från början gör det enklare för din verksamhet att minska miljöpåverkan.

Do good. Infinity erbjuder nytänket och sammanhanget som underlättar både för företaget och individen. Genom att vara en del av en helhet och sudda ut onödiga gränser skapas massor av positiva synergier och härlig dynamik.

Snabbfakta

Våningsplan inklusive källarplan
12
Parkering
För cykel i fastigheten, för bil i närliggande garage
Lokalstorlek
från 300 kvm
Uthyrningsbar yta
ca 20 000 kvm

Designat för hälsa, hållbarhet och kreativitet

solpaneler.jpg

Arkitekterna Brunnberg & Forshed har ritat Infinity med hälsa, hållbarhet och kreativitet i fokus. För det interiöra konceptet, inredning och design, står Studio Stockholm. Fastigheten genomsyras av vackra naturmaterial, grönska och stora glaspartier, vilket skapar ljusa och inbjudande arbetsplatser. I Infinity finns lättillgängliga utemiljöer och terrasser som flödar av dagsljus samt närhet till flera olika gym och träningsformer. Det ska vara roligt att träna och enkelt att ta ett möte utomhus. Återbruk och klimatsmarta lösningar är en naturlig del av fastigheten, precis som strävan mot koldioxidneutralitet.

Hit är det lätt att ta sig med miljövänliga transportsätt. Cyklisterna har en en egen entré och det finns omklädningsrum med dusch för alla våra hyresgäster. Självklart finns även tillgång till laddning för mobilitetsfordon samt klimatsmarta solceller på taket.

Planritningar och våningsplan

Ett öppet kontorslandskap eller individuella kontorsrum? Kanske både och? Vill ni uppmuntra till spontant samarbete eller är sekretessnivån hög? Vad som är rätt för just er verksamhet vet du bäst. Berätta om dina önskemål, så tar vi fram en lösning tillsammans.

I Infinity finns oändliga möjligheter att skapa en flexibel, stimulerande och produktiv arbetsmiljö, anpassad till verksamhetens behov. Infinitys tanke är att kunna fungera som ett gummiband – lokalerna och utbudet är lätta att anpassa efter just era behov, som kan variera över tid. Hos oss har ni även möjligheter att växa på längre sikt.

Snabbfakta

Zonindelning och möjligheter i Infinity
Markplan med café och service
Coworking
Flexibla möjligheter
Traditionella kontor i olika storlekar

Infinity – delad glädje

Inget företag är det andra likt. Såväl medarbetare som arbetsuppgifter kan kräva varierade miljöer.

I Infinity finns alla möjligheter att hitta just den arbetsmiljö som gör att du kan prestera och må som bäst. Eftersom behovet av flexibla arbetsplatser bara växer erbjuder Infinity stora ytor för coworking, vilket gör att du kan jobba hemifrån när det känns bäst och ändå ha ett kontor med full service närhelst du längtar efter det. Coworking-platserna fungerar också som komplement till de mer traditionella kontoren i huset, till exempel när du har tillresande medarbetare, samarbetspartners eller helt enkelt behöver mer utrymme eller variation i vardagen.

Gemensamma mötesfunktioner
Förutom eventuellt egna mötesrum i de större kontoren, kan du även använda fullt utrustade delade mötesrum för möten och event.

coworking2.jpg

WorkOUT® – kreativa utomhuskontor

Infinity erbjuder plats för arbete i friska luften. Här bygger vi WorkOUT® – aktivitetsbaserade utomhuskontor – som komplement till de ”vanliga” kontorslokalerna. Fika, ta ett möte eller knäck en kreativt krävande arbetsuppgift som kräver högt i tak. Sitt, stå, njut av sol eller skugga, ensamhet eller sällskap.

workout beskuren.jpg

WELL – Infinity blir certifierat hälsosamt

Hälsa och välmående är viktiga beståndsdelar i Infinity. Och WELL är en internationella standard som syftar till att förbättra hälsa och välmående för alla som vistas i olika bebyggda miljöer.

Visste du att vi i genomsnitt tillbringar 90 % av vår tid inomhus? Att sätta människan i fokus och skapa kontorsmiljöer som bidrar till människors hälsa och välmående är därför högsta prioritet för oss på Castellum. Att till exempel erbjuda medarbetare möjligheten att arbeta utomhus en del av arbetsdagen leder till friskare medarbetare och ökad kreativitet. WELL är en internationell byggstandard som tar sin utgångspunkt i sju huvudområden: luft, vatten, kost, ljus, motion, klimat och mentalt välbefinnande. Infinity blir en WELL-certifierad fastighet med innovativa och moderna arbetsplatser.

Världsledande hållbarhet

Castellum tar miljöfrågor på största allvar och har under flera år utsetts till ett av världens främsta fastighetsbolag i flera prestigefyllda hållbarhetsredovisningar. Castellums mål är att vara klimatneutral senast 2030. Infinity byggs enligt miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad och målet är att minska miljöpåverkan genom ett minskat klimatavtryck och reducerat koldioxidutsläpp.

Hagastaden - en unik stadsdel med fokus på life science

Hagastaden är en ny innerstadsdel ett par minuters promenad från Odenplan. Genom Hagaparkens unika kulturmiljö förbinder Hagastaden Stockholms innerstad med Solna kommun. Närheten till Nya Karolinska och Karolinska Institutet ger stadsdelen ett naturligt fokus på health tech – här samsas arbetsplatser, forskning och bostäder med kultur och rekreation. Den långsiktiga planen för Hagastaden omfattar cirka 50 000 nya arbetsplatser och 6 000 bostäder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.34949,"lng":18.03486},"content":"<div>Infinity</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true}]}

Infinity - mitt i Hagastaden

Kommunikationssmart läge
Infinity är lugnet i pulsen. Hit är det lätt att ta sig – oavsett färdmedel - samtidigt som naturen finns runt knuten. Flera busslinjer stannar alldeles i närheten. Pendeltåg och t-bana finns vid Odenplan, ett par minuters promenad bort. I fastighetens entré finns cykelförvaring och alla våra hyresgäster har tillgång till omklädningsrum med dusch. För de bilburna finns parkering i närliggande garage.

Service
I närområdet finns all service du kan önska dig samt gott om mysiga restauranger och caféer. Och med Stockholms stadskärna alldeles inpå knuten är det aldrig långt till en bra after work-aktivitet.
Den timglasformade parken erbjuder utrymme för avkoppling, motion, utelunch och walk and talk-möten.

Infinity_Koncept_StudioStockholm_converted.jpg

Kontakta oss

Affärsutvecklare

Veronica Beckius

Telefon
+4686023364
E-mail
veronica.beckius@castellum.se

Uthyrningschef

Charlotta Gustafson

Telefon
+4686023380
E-mail
charlotta.gustafson@castellum.se

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Personligt husteam ingår i hyran

teaser-alt

En hållbar arbetsplats från början

teaser-alt

Vi erbjuder framgångsrika arbetsplatser

Om Castellum

Varför välja Castellum?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Castellum finns på plats och erbjuder lokaler i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. Infinity kommer att certifieras enligt Breeam och WELL. WELL är en internationell byggstandard som fokuserar på människors hälsa och välmående och tar sin utgångspunkt i sju koncept; luft, vatten, kost, ljus, motion, klimat och mentalt välbefinnande. Undersökningar visar att människor som arbetar i en WELL-certifierad lokal eller fastighet ökar både sin produktivitet och sitt välmående

Digitalisering för ett enklare vardagspussel

Castellums ambition är att vara branschledande inom digitalisering. I vårt innovationslabb arbetar vi med teknologibaserad affärsutveckling för att kunna anpassa utbudet av tjänster efter omvärldens ständigt förändrade förutsättningar. Innovationsarbetet har resulterat i en rad nya tjänster som underlättar både arbetsliv och vardagspussel, t.ex. Instabox – smarta boxar i fastigheterna dit varor beställda på nätet kan levereras.

Analysverktyget Matilda hjälper er fatta smartare beslut

För att kunna skapa framgångsrika arbetsplatser där människor trivs och verksamheter utvecklas – i en tid då datadrivna beslut väger allt tyngre – har Castellum utvecklat analysverktyget Matilda. Med hjälp av trådlösa sensorer som placeras ut i lokalen mäter Matilda bland annat beläggning, temperatur och luftkvalitet i en lokal. Våra hyresgäster får därigenom information om hur lokalerna verkligen används och kan fatta mer underbyggda beslut, t ex inför förändringar.