• Interior

Infinity

Castellum bygger nya kvarteret Infinity i Hagastaden

I hjärtat av Hagastaden, i närheten av Nya Karolinska och Karolinska Institutet, skapar vi Infinity. I Infinity tillskapas arbetsplatser där människor och verksamheter trivs och utvecklas tillsammans. Fastigheten präglas av gemenskap, med spontana möten och utbyte mellan hyresgäster som sker dagligen. Fastigheten planeras omfatta 23 000 kvm kontor och med ett öppet och välkomnande entréplan som utformas för publik verksamhet. Beräknad inflyttning 2025.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Veronica Beckius

Kontakta Projektchef Veronica Beckius för mer information. Gå till kontakt

Snabbfakta

Yta
23 000 kvm
Miljöcertifieringar
Miljöbyggnad Guld och WELL-certifiering
Inflyttning
2025

Bakgrund

I februari 2019 tilldelades Castellum en markanvisning omfattandes 23 000 kvadratmeter. Med fokus på attraktiva arbetsplatser kan vi bidra med vårt kunnande inom hälsa och välmående genom arbetet med WELL-certifierade fastigheter.

"Det känns fantastiskt att få vara med i framtagandet av en helt unik stadsdel med vetenskap, liv och hälsa i fokus. Här kan vi bidra med attraktiva arbetsplatser och skapa ett life science-kluster, samt vårt kunnande inom hälsa och välmående" säger Henrik Saxborn, vd Castellum.

Om projektet

Infinity kännetecknas av hållbarhet i stort och smått. En WELL-certifierad fastighet med ljusa, hälsosamma arbetsplatser och solceller på taket. Läget, mitt i Hagastaden och granne med Norra Stationsparken ger grönska utanför dörren. Till Infinity är det lätt att ta sig, oavsett om färdmedlet är cykel, kollektivt eller med bil.

Castellum arbetar med människan i fokus. Att skapa arbetsplatser som bidrar till människors hälsa och välmående är viktigt för oss.

Vi arbetar bland annat med WELL, en internationell byggstandard som fokuserar på människors hälsa och välmående och tar sin utgångspunkt i sju koncept; luft, vatten, kost, ljus, motion, klimat och mentalt välbefinnande. Castellum har kunskaper och erfarenheter från många olika typer av projekt och ett stort nätverk av kvalificerade samarbetspartners. Vi kan erbjuda stöd i att skapa en hälsosammare arbetsplats.

Castellums projekt i Hagastaden

Befintlig fastighet i Hagastaden

Kontakta oss

Projektchef

Veronica Beckius

Telefon
+4686023364
E-mail
Veronica.Beckius@castellum.se