• Interior

Inre hamnen Norrköping

Med en direkt anslutning till Norrköpings nya resecentrum med Ostlänken blir Inre hamnen en ny stadsdel med attraktivt vattennära läge.

Med ett attraktivt läge vid torget, vattnet och på gångavstånd till resecentrum skapas utmärkta förutsättningar. I Inre hamnen sätter vi vår prägel med vårt kommande projekt för kontor och publika verksamheter. Projektet "Nova" påbörjar sin byggnation tidigast år 2023 med sina två byggnader. Vi på Castellum hoppas och tror att byggnaderna kommer att bidra till Norrköping kommuns vision för området - att vara urbant, mångfacetterat och banbrytande. Och, sist men inte minst, ansvarsfullt. Att välja hållbara material har nämligen varit en självklarhet, bland annat med trä och natursten samt grönytor på tak, väggytor och indragna takterrasser.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Anders Granberg

Kontakta vår projektutvecklare Anders Granberg eller fastighetschef Emil Collin för mer information! Gå till kontakt

Nova

Projektet Nova i Inre hamnen omfattar två moderna och ljust utformade byggnader för kontor och publika verksamheter på totalt 10900 m². En större och rektangulär byggnad på nio våningar på 8600 m² och en lägre rund byggnad på fyra våningar på 2300 m². Byggstart tidigast år 2023.

Den större och rektangulära byggnaden är uppdelad i två delar där ett diagonalt gångstråk skär genom huset, centralt på gångstråket öppnar sig en 8 våningar hög ljusgård. På taket fins en stor takterrass i bästa tänkbara sydvästläge som mötesplats.

Vid bottenplan planeras ytor för handel, café och restauranger. Mot Strömmens vatten blir det givet med tillhörande uteserveringar och sittytor.

Den cirkelformade byggnaden kläs i huvudsak med trä vilket blir en tydlig och självklar miljöprofil. På nedre plan finns möjlighet till café men också ytor för konferens och sammanträde.

NOVA_NORR_201028 (1).jpg

Snabbfakta

Kontorsyta totalt
10 900 kvm
Antal våningsplan
4-9

Webbkamera

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.595869,"lng":16.199341},"content":"<div>Nova</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true}]}

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Projektledare

Anders Granberg

Telefon
+46114420503
E-mail
anders.granberg@castellum.se