• Interior

Jubileumshuset

Castellum och HSB samarbetar i Hagastaden - skapar nästa generations arbetsplats och boende

Mellan Norra Stationsparken och Tullhusplatsen uppför Castellum och HSB Bostad gemensamt en nyskapande byggnad som innehåller såväl bostäder som kontorsytor. Kvarteret är strategiskt placerat mot Uppsalavägen, nya Norrtull och Hagaparken där byggnaden bildar ett nytt spännande entrémotiv för Stockholm norrifrån. Jubileumshuset är utformat av arkitektbyrån DinellJohansson.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Brita Lindqvist

Kontakta Projektchef Brita Lindqvist för mer information om de kommersiella ytorna, för bostäder hänvisas till HSB Stockholm. Gå till kontakt

Snabbfakta

Yta
ca 4 000 kvm
Miljöcertifieringar
Miljöbyggnad Guld och WELL-certifiering
Arkitekt
DinellJohansson

Om Projektet

Uppförandet av Jubileumshuset är en del av HSB Bostads 100-årsjubileum. Huset består av en mix av bostäder och kontor där Castellum och HSB tillsammans utvecklar en plats som skapar synergier mellan boende och arbetsplatser som aktiverar huset över dygnet, alla dagar i veckan. I entrévåningen skapas en innovativ hub där Castellum får ansvar för de kommersiella delarna av fastigheten.

I mötet mellan Castellums erfarenhet av att skapa framgångsrika och innovativa arbetsplatser och HSBs nästan hundraåriga erfarenhet av att skapa det goda boendet, uppstår verkligt spännande möjligheter att tillsammans ta ett nytt steg.

En ny typ av plats, där människor och företag erbjuds växa och utvecklas och där nya möten uppstår.

Övriga projekt i Hagastaden

Befintlig fastighet i Hagastaden

Kontakta oss för mer information om de kommersiella ytorna, för bostäder hänvisas till HSB Stockholm.

Projektutvecklare

Brita Lindqvist

Telefon
+4686023322
E-mail
brita.lindqvist@castellum.se