Källeruds Park, Örebro

Nyproduktion i parkmiljö

Nyproduktion av fräscha och moderna kontorslokaler i parkmiljö med promenadavstånd till city.

I en unik kombination av parkmiljö och promenadavstånd till city skapar vi fräscha och moderna kontorslokaler i Källeruds Park.

Totalt handlar det om 3 400 kvadratmeter med planerad inflytt under 2021. Lokalerna är från 100 kvadratmeter och uppåt och utformas helt efter kundens önskemål och behov, som öppna ytor eller cellkontor. Byggnaden består av tre ljusa och luftiga våningsplan och en inglasad innergård kommer att fungera som trapphus. Det planeras för en stor gemensam takterrass med utomhuskontor enligt Castellums koncept WorkOut, samt öppna garageplatser i suterrängplan.

Nybyggnationen certifieras enligt Miljöbyggnad, en certifiering som ställer krav på byggnadens energianvändning, innemiljö och inbyggda material.

I direkt anslutning till Källeruds Park finns det god service med restauranger, konferensanläggningar, badhus, gym, racketsporter med mera.

För den som inte cyklar till jobbet så stannar stadsbussen precis utanför och du promenerar till Södra station på mindre än en kvart. Dessutom finns smidig anslutning till motorvägen.

Läs mer i vår broschyr, eller kontakta oss för mer information.

Fakta

Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
3 400 kvm
Färdigställt
Projektering pågår, färdigställande preliminärt 2021.
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad Silver
Adress
Gustavsviksvägen 3
3D-visning

Kontaktpersoner

Hjalmarsson, Hans

Projektutvecklare Hjalmarsson, Hans