• Interior

Källeruds Park Örebro

Flexibla kontor i guldläge mellan stad och strövområde.

När du söker balansen mellan jobb och rekreation, mellan stad och grönska, mellan yteffektiva kontor och luftig känsla. Då skapas Källeruds Park. I idyllisk närhet till Örebros vackra södra vattentorn och allsköns bekvämligheter bygger vi ett kontorshus där stil, flexibilitet, och omtanke om medarbetaren får vara ledord. Här är ett uppfriskande möte på taket eller ett samtal i motionsspåret helt naturliga inslag i arbetsdagen. Liksom möjligheten att snabbt ta sig in till Örebros stadskärna. Här är hälsa och välbefinnande lika självklart som toppfräscha lokaler. Det är ganska ovanligt – men ändå ganska självklart. Det är ett modernt kontor i parkmiljö.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Hans Hjalmarsson

Välkommen att kontakta vår projektuthyrare Hans Hjalmarsson för mer information. Gå till kontakt

Nyheter

Läs mer om

Oerhört nöjda och glada

Det blev minst sagt en knagglig väg till kontorsprojektet Källeruds Park i Örebro, men ...

Läs mer om

Nya hyresgäster

Nu har även Structor flyttat in på översta kontorsplanet. Kvar att färdigställa är de...

Läs mer om

Solceller på plats

Nu är äntligen solcellerna igång och producerar el. På taket är det monterat 97 paneler...

Läs mer om

100% uthyrt

Nu är Källeruds Park uthyrt till 100 % I december, runt jultider flyttar Aspia in på...

Läs mer om

Atea har fått sällskap av Intec

I veckan har änrligen Atea fått sällskap i Källeruds Park! Intec flyttar nämligen in i...

Läs mer om

Hyresgäster klara för Källeruds Park

Det börjar bli fullt på Källeruds Park 🙌​ Vi har endast ynka 288 kvm ledig yta kvar i...

Läs mer om

Stor glädje när bygget är igång igen!

Glädjen över omstarten för bygget Källeruds park: ”Det är en stor lättnad” Prestigebygg...

Läs mer om

Guldbetyg till Källeruds Park!

Idag firar vi lite extra i Örebro. Anledningen? Jo ni vet det där trekantiga fastighete...

Läs mer om

Atriumgård i centrum

Nu påbörjar vi arbetet med Kärlleruds häftiga atriumgård. Gården byggs i fyra plan och ...

Läs mer om

Ett tätt hus!

Nu har vi har snart ett tätt hus. Det som återstår är att få glaset monterat över...

Läs mer om

Intec- ny hyresgäst i Källeruds

Vi har nu hela 70% i Källeruds Park uthyrt och det senaste tillskottet i det trekantiga...

Läs mer om

Lite smått och gott - status i bygget

Den platsgjustna och numera berömda trekanten är nu klart tillsammans med bjälklag över...

Läs mer om

Garage börjar ta form

Stommen för garagedelen är snart helt på plats och de flesta balkarna är uppe. Parallel...

Läs mer om

Hyresgäster i Källeruds Park

De första hyresgästerna som kommer att flytta in i Källeruds Park är Atea, en ledande...

Läs mer om

Visste du att…

Vi kommer producera ca 30 000 kWh per år-solel från solcellspaneler på taket och en...

Läs mer om

Det händer grejer på bygget!

Byggnationsfasen är i full gång sedan årsskiftet och under februari och mars har...

Snabbfakta

Uthyrningsbar yta
3 400 kvm
Antal våningsplan
3
Lokalstorlek
100 - 3 400 kvm
Inflyttning
Under 2022
Garage
Bilparkering och cykelgarage

Kontor i parkmiljö och granne med grönska

Vad innebär ett kontor i parkmiljö? Det kan betyda möjligheten att promenera på lunchen och sedan sätta sig i gräset med sin mat och bara samla energi inför eftermiddagen. Det kan vara ett möte i det gröna. Och det kan innebära en mikrosemester så fort du tittar upp, och ut genom kontorsfönstret.

Bild1.jpg

Citynära med bekvämligheter. Källeruds Park ligger på en kort promenads avstånd från centrala Örebro. Men du behöver egentligen inte gå så långt för att få det du behöver. På praktiskt avstånd ligger bekvämligheter som restauranger, gym och badhus. Även konferenslokaler finns att tillgå precis i närheten. Och kommer det långväga deltagare ligger hotell strax intill.

Möten i det fria. Bara himlen som tak för kreativiteten – det kan du få på utomhuskontoret som byggs på taket på Källeruds Park. Här finns ett luftigt komplement till de vanliga arbetsplatserna med bokningsbara mötesrum utan tak och väggar, men med full tillgång till el och internet. Perfekt för en ”walk & talk” mellan mötespassen, samtidigt som man njuter av utsikten. Det här är vad vi kallar WorkOUT®. WorkOUT®är Castellums koncept för utomhuskontor som tar till vara en rad positiva effekter som utomhusvistelse har på människor (bild från Växjö).

En historisk miljö. Området där vi nu bygger har länge varit vigt åt rekreation och avkoppling. Inte minst genom fritidsområdet Gustavsvik som anlades 1938. Nära badet, i ett parkområde, låg en av Örebros första minigolf-banor. Parken bar namnet Källeruds Park och utgör nu det område där vi planerar vår moderna kontorsbyggnad.

Hållbarhet

Alla Castellums nybyggnationer miljöklassas och denna fastighet kommer att byggas enligt Miljöbyggnad guld, som ställer höga krav på bland annat energianvändningen, innemiljö och materialval i byggprocessen.


Miljöbyggnad är ett svenskt system för att certifiera byggnader inom energi, inomhusmiljö och byggmaterial. I Miljöbyggnad ingår även hälso- och säkerhetsaspekter. Systemet ger utmärkelserna Guld, Silver eller Brons och används både för bostäder och lokaler.

KällerudsPark_interiört.jpg

Nära till centrum, grönska och motion

Med cykel eller bil kommer du från Källeruds Park till Örebro centrum på cirka 7 minuter. Har du längre att resa är det enkelt och nära att ta sig av och på motorvägen – eller att ta en promenad till tågstationen Örebro södra. Bilen eller cykeln ställer du i byggnadens eget öppna garage eller nära intill. Givetvis finns möjligheter till laddning av elbil. Och för den som vill stannar en lokal buss precis utanför huset. Också träningsmöjligheter, restauranger och mycket mer finns i
närheten.

Strax intill ligger Örebros gamla vattentorn, Södra vattentornet. Det byggdes 1856 och var i bruk ända till 1958 då Örebros nya vattentorn Svampen togs i bruk. Glädjande nog finns vattentornet bevarat för beskådan. I vattentornets närhet finns också en vacker stenvilla och ett gammalt pumphus bevarat.
Idag drivs restaurang- och konferensverksamhet i vattentornet och i dess tillbyggnad. Restaurangen är mycket omtyckt och möjligheten att hyra konferenslokaler så nära gör det ännu mer attraktivt att ha kontor i Källeruds Park.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2621057,"lng":15.1964535},"content":"<div>Källeruds Park Örebro</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true},{"position":{"lat":59.2606325,"lng":15.1950356},"content":"<div>Gym och Bad</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-gym.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26043,"lng":15.19427},"content":"<div>Gustavsvik Resorts</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26024,"lng":15.19614},"content":"<div>Good Morning Hotels</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-hotel.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26158,"lng":15.19554},"content":"<div>Södra Vattentornet restaurang</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-restaurant.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26086,"lng":15.19455},"content":"<div>Laddplatser elbilar</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-gas-station.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26179,"lng":15.19559},"content":"<div>Parkering </div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-parking.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26446,"lng":15.19773},"content":"<div>McDonalds</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-restaurant.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26365,"lng":15.19586},"content":"<div>Parkering</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-parking.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26478,"lng":15.19852},"content":"<div>Q8</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin-gas-station.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false},{"position":{"lat":59.26154,"lng":15.19954},"content":"<div>Epiroc</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false}]}

Kontakta oss

Affärsutvecklare

Hans Hjalmarsson

Telefon
+4619276504
E-mail
hans.hjalmarsson@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Castellum finns på plats och erbjuder lokaler i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. Källeruds Park kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad, nivå Guld, en av Sveriges högsta miljöcertifieringar för byggnader. Certifieringen ställer höga krav på byggnadens utformning och prestanda där energieffektivitet, behaglig temperatur och luftflöde, dagsljusinsläpp och materialval utan miljörisker är några exempel.

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Personligt husteam ingår i hyran

teaser-alt

En hållbar arbetsplats från början

teaser-alt

Vi erbjuder framgångsrika arbetsplatser