• Interior

Koppartorget TRE, Västerås

I en av Västerås vackraste stadsdelar bygger vi stans allra mest attraktiva kontorslokaler.

På promenadavstånd från Västerås centrum och Centralstationen hittar du den nygamla stadsdelen Kopparlunden. I det anrika området samsas äldre industricharm med modern arkitektur – och det sprudlar redan av liv. Här hittar du en skön mix av kontor, handel och skola. Vad sägs om grannar som Västerås Science Park, Koppar Restaurang & Festvåning, Health Club, frisör, och bageri? Och bara ett stenkast bort finns hotell, biograf och företagshälsovård.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Axel Sundquist

Efter ifylld intresseanmälan kommer Axel Sundquist, kommersiell förvaltare på Castellum i Västerås, att kontakta dig och kan lämna mer information. Gå till kontakt

Från industri till levande stadsdel

Det som idag heter Kopparlunden var fram till 1990-talet ett avstängt industriområde. Här utvecklades och tillverkades produkter av koppar och mässing under mer än 100 år. De första produkterna – tråd, plåt och skenor – var avsedda för den framväxande elindustrin. Sedan Kopparlunden öppnades för allmänheten har de vackra tegelbyggnaderna bland annat blivit plats för skolor, restaurang, bageri och många olika företag. Inom de närmaste åren kommer även bostäder att byggas på området.

Kontorshuset Koppartorget TRE har en totalyta på 3 550 kvadratmeter som alla kommer att svara upp på de krav som ställs på en modern arbetsplats. Flexibiliteten sitter i väggarna och lokalerna anpassas efter hyresgästernas verksamhet och behov. Utomhusmiljön är inbjudande och kreativ – den passar lika bra under fikarasten som till större event.

Tar du hissen fyra våningar upp hittar du ett inspirerande utekontor sida vid sida med solceller som förser fastigheten med el. Miljötänket fortsätter med avtal om grön el och LED i all belysning. Och ja, självklart certifieras Koppartorget TRE enligt Miljöbyggnad GULD – Sveriges högsta miljöklass.

Snabbfakta

Miljöcertifiering
Miljöbyggnad GULD
Utomhuskontor
165kvm gemensam yta
Avstånd till Centrum
8 minuters promenad
Parkering
Bra möjligheter att parkera
Kommunikation
Bilpool och laddplatser för elbilar finns på området. Busshållsplats finns inom ett par minuters gångavstånd.

Koppartorget TRE certifieras enligt Miljöbyggnad GULD som är Sveriges högsta miljöklass. Byggnaden förses med el från solcellspaneler samt grön el och grön fjärrvärme. Certifieringen ställer extra höga krav på inomhusmiljön: behaglig temperatur och luftflöde, arbetsplatser med dagsljus och effektiv solavskärmning samt noggrant utvalda material utan miljörisker är bara några exempel. Att arbetsplatsen påverkar vår hälsa och välbefinnande är ingen hemlighet. Mår vi bra, presterar vi bra.

Miljötänket fortsätter sedan i stort som smått. Belysningen består endast av LED, det finns flera laddplatser för elbilar och en bilpool på området. Allt som inte växer vissnar. Castellum jobbar aktivt och stolt för en hållbar utveckling. Vi tror på idén om ansvarsfull tillväxt genom socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbara lösningar. Lösningar som sträcker sig även utanför vår egen verksamhet. På så vis är det inte bara vi som växer.

På kort tid har flera företag valt att flytta till Kopparlunden. Här får du bland annat grannar som Västerås Science Park och Koppar Restaurang & Festvåning. Nu bygger vi en helt ny kontorsfastighet om 3 550 kvadratmeter. Ta chansen – flytta till Koppartorget TRE!

Flexibla kontorslösningar

En arbetsplats med ovanligt högt i tak

På taket till Koppartorget TRE finns ett grönskande utekontor enligt Castellums nya koncept WorkOUT. Här finns plats för planerade och spontana möten, koncentrerat arbete i avskildhet eller bara en stunds njutning för att ladda batterierna. Utekontorets inredning är specialdesignad för att vara ergonomiskt rätt – oavsett om du vill sitta eller stå. Steget ut ska vara kort och det bokningsbara konferensrummet gör det lättare att planera ett utemöte. Det finns flera elstolpar där du kan ladda dina enheter. Och självklart finns trådlöst wifi.

Utrymme för flexibilitet

Koppartorget TRE passar lika bra för det stora företaget som den mindre entreprenören. Våningsplanen kan delas upp på flera olika sätt – ditt företag kan hyra allt från delar av ett plan till flera våningar. Tillsammans diskuterar vi fram vad som passar din verksamhets behov bäst och skapar ett drömkontor med rätt plats för allt och alla. Hur vill du att ert kontor ska se ut?

Vil du veta mer, kontakta gärna:
Axel Sundquist, Kommersiell förvaltare, axel.sundquist@castellum.se, +46 21-10 54 76