Koppartorget TRE

Attraktiva kontorslokaler i en av Västerås vackraste stadsdelar

Koppartorget TRE, Västerås

I en av Västerås vackraste stadsdelar bygger vi stans allra mest attraktiva kontorslokaler. Välkommen till Koppartorget TRE.

På promenadavstånd från Västerås centrum och Centralstationen hittar du den nygamla stadsdelen Kopparlunden. I det anrika området samsas äldre industricharm med modern arkitektur – och det sprudlar redan av liv. Här hittar du en skön mix av kontor, handel och skola. Vad sägs om grannar som Västerås Science Park, Koppar Restaurang & Festvåning, Health Club, frisör, och bageri? Och bara ett stenkast bort finns hotell, biograf och företagshälsovård.

Kontorshuset Koppartorget TRE har en totalyta på 3 550 kvadratmeter som alla kommer att svara upp på de krav som ställs på en modern arbetsplats. Flexibiliteten sitter i väggarna och lokalerna anpassas efter hyresgästernas verksamhet och behov. Utomhusmiljön är inbjudande och kreativ – den passar lika bra under fikarasten som till större event. Tar du hissen fyra våningar upp hittar du ett inspirerande utekontor sida vid sida med solceller som förser fastigheten med el. Miljötänket fortsätter med avtal om grön el och LED i all belysning. Och ja, självklart certifieras Koppartorget TRE enligt Miljöbyggnad GULD – Sveriges högsta miljöklass.

Fakta

Ort
Västerås
Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
3 550 kvm
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad GULD
Utomhuskontor
165 kvm gemensam yta
Avstånd till centrum
8 minuters promenad
Parkering
Bra parkeringsmöjligheter
Kommunikation
Bilpool finns på området, likaså laddplatser för elbilar. Busshållplats finns inom ett par minuters gångavstånd.
3D-visning

Kontaktpersoner

Sundquist, Axel

Sundquist, Axel

Kommersiell förvaltare