Koppartorget, Västerås

I en fristående byggnad intil CU-restaurangen byggs nu kontorslokaler i fyra våningar med hög kvalitet och ett centralt, strategiskt läge nära E18. Inflyttning sker första kvartalet 2017

Koppartorget, Västerås

Vi på Castellum utvecklar Koppartorget, en ny företagsoas med grönska, parkbänkar och ca 10 000 m² toppmoderna kontorslokaler som sammankopplar det gamla med det nya.

Pågående byggnation är etapp två i ett projekt som vi kallar Koppartorget. Etapp ett är färdigställd sedan augusti 2014 och där är verksamheterna i full gång med en frisörsalong, Västerås Science Park och Koppar Restaurang och Konferens.

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, semiladdning för din elbil samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf, gym och en skatepark.

Härifrån har du också promenadavstånd till Västerås centralstation, som med sitt nya stationsområde i framtiden kommer ännu närmare Kopparlunden.

Detta kommer bli Västerås mest attraktiva kontorslokaler i ett av stadens vackraste områden, Kopparlunden – nytt och fräscht i en industrihistorisk central miljö.

Fakta

Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
10 000 kvm
3D-visning

Kontaktpersoner

Rosengren, Lennart

Hållbarhetsansvarig Rosengren, Lennart