Lyftkransvägen 11

Nu bygger vi en ny modern och rationell lagerbyggnad i Länna

Lager- och logistikbyggnad i Länna

I Länna planerar vi att bygga en ny modern lagerbyggnad med planerad inflyttning våren 2017. Det kommer att bli en inhägnad fastighet för två till fyra hyresgäster i en byggnad om 8 000 kvm.

Mitt i Länna industriområde bygger vi en ny lager- och logistikbyggnad. Fastigheten som kommer vara inhägnad och med en byggnad på 8 000 kvm kommer att kunna delas upp till mellan två och fyra hyresgäster beroende på verksamhet.

Vi erbjuder moderna och rationella lokaler med tio meter i takhöjd.
In- och utlastning sker via åtta stycken lasthus och ett flertal markportar. På entresolplanet har man möjlighet att ha kontors och personalutrymmen.

Länna industriområde präglas av industrier men även en hel del handel. Flertal restauranger samt en stor matvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmeddel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang

Området ligger så att du snabbt når Nynäsvägen som tar dig till Stockholm C eller vidare på motorlederna. Kommunalt tar det cirka 40 minuter från Stockholm C till Länna industriområde.

Yta: 8 000 kvm
Takhöjd: 9,5 meter
Bärighet: 3 000 kg/kvm, entresol 500 kg/kvm
Portar: 8 stycken lasthus och 3 stycken markport
Sprinkler: Ja

Fakta

Typ
Lager/logistik
Uthyrningsbar yta
8 000 kvm
Kommun
Huddinge
Område
Länna
3D-visning

Kontaktpersoner

Pamp, Kristian

Chef Effektiv förvaltning Pamp, Kristian

Lediga lokaler i projektet