Neongatan, Mölndal

Castellum har uppfört en byggnad om ca 2 500 kvm på Neongatan i Mölndal för Atab Automationsteknik AB och Soft Design RTS AB. Den nya byggnaden innehåller kontor samt produktionsytor med tillhörande personalutrymmen och var färdigställd i januari 2018.

Atab Automationsteknik AB erbjuder tillsammans med sitt systerföretag Soft Design RTS AB sina kunder en helhetslösning med ett brett sortiment av förarlösa truckar för automatiska transportsystem. Transportsystemet marknadsförs under det gemensamma varumärket MAXAGVTM och huvudmarknader är Europa och Asien.

Tack vare en stor försäljningsökning så har de valt att flytta sina verksamheter i Partille respektive Kungsbacka till en gemensam byggnad som Castellum nyproducerat i Mölndal. Den nya byggnaden ger företagen möjlighet att växa och möta den ökade efterfrågan. Flytten markerar även ett viktigt steg i den framtida utvecklingen mellan Atab och Soft Design då båda företagen för första gången efter många års affärssamarbete nu kommer sitta under samma tak.

Fakta

Typ
Lager/logistik, Kontor
Uthyrningsbar yta
2 500 kvm
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad
Färdigställd
Januari 2018
3D-visning

Kontaktpersoner

Axelsson, Henrik

Projektutvecklingschef Axelsson, Henrik