Bästa skyltläget!

Här planerar vi lager-och logistikbyggnader i storlekarna 2 000 - 30 000 kvm

Ett logistikläge som syns

I Brunna som ligger mellan Bro och Kungsängen i Upplands-Bro kommun, äger Castellum 132 000 kvm planlagd och byggbar mark. Precis intill E18 med bästa skyltläget.

Läget i Arlandaregionen med nära anslutning till E18 och närhet till E4 ger perfekta distributionsvägar - och med Förbifart Stockholm ökar tillgängligheten ytterligare.

Här lanerar vi att uppföra rationella byggnader för modern lager och logistik med storlekar från ca 2 000 – 30 000 kvm med en fri takhöjd om ca 11 meter.

Detaljplanen är flexibel och medger även industri, handel och kontor. Möjlighet finns att få en fri takhöjd på 21 meter.

Området nås lätt med bil, buss och tåg från Kungsängen som närmaste pendeltågsstation. Avståndet till Stockholm är ca 30 km och du når både Arlanda flygplats och Bromma flygplats på mindre än 30 minuter.

I området finns redan idag många etablerade företag. Exempel på företag är Altia, Edström Logistics, Swedish Match, Ramirent, Fresenius Kabi och Kosttillskott. Det finns även inslag av bilhandel och serviceverksamheter.

Inflyttning sker tidigast kvartal 3, 2018.

Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad med målet att nå nivå silver.

Fakta

Ort
Stockholm
Typ
Lager/logistik, Butik
Uthyrningsbar yta
30 000 kvm
Kommun
Upplands-Bro
Område
Brunna
Fastighetsbeteckning
Örnäs 1:17
3D-visning

Kontaktpersoner

Rasmusson, Dan

Rasmusson, Dan

Projektchef

Lothsson, Sofia

Lothsson, Sofia

Projektuthyrare

Lediga lokaler i projektet