• Interior

Östra Sörredsvägen

Alldeles i anslutning till Volvos anläggningar i Torslanda planerar vi för en miljöcertifierad byggnad med cirka 5000 kvm lokalyta lämplig för logistik/lager eller industri.

Här finns alla möjligheter att vara med och påverka utformningen efter behov. Förutom låg energianvändning, effektivt disponerade lagerytor och andra fördelar med nyproduktion, får du också en anläggning som ligger enskilt med möjlighet att låsa om sig.
Östra Sörredsvägen är strategiskt beläget 5 minuter från Göteborgs hamn, nära Hisingsleden och Volvo.
Vi planerar även för en byggnad med cirka 6 600 kvm lokalyta på Arendalsvägen, alldeles i anslutning till Göteborgs Hamn.

Här kan du läsa mer om Arendalsvägen.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Helen Sandberg

Kontakta vår projektuthyrare Helen Sandberg för mer information! Gå till kontakt

Intresserad av att etablera mellan hamnen och Volvo?

Ett perfekt läge för leverantörer till fordonsindustrin eller verksamheter som hanterar mycket gods via hamnen. Avståndet till Göteborgs centrum är bara 10 minuter, och det går snabbt att ta sig ut på de stora huvudvägarna till Stockholm, Oslo och Öresundsregionen. 70 procent av Skandinaviens totala industri och och befolkning finns inom en radie av 500 km från Göteborg.

Hållbart och energieffektivt
På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. Östra Sörredsvägen kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad.

För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal, förnybar el och möjlighet att gå med i en miljöbilspool på förmånliga villkor.

Miljöbyggnad
Miljöbyggnad är ett miljöcertifieringssystem som utgår från svenska bygg- och myndighetsregler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad bekräftar att fastigheten uppfyller viktiga kriterier inom energi, inomhusmiljö och material. Certifieringen administreras av Sweden Green Building Council.

Områden som bedöms
-Energi
-Ljudmiljö
-Luftkvalitet
-Fuktsäkerhet
-Termiskt klimat
-Dagsljus
-Legionella
-Byggmaterial

Snabbfakta

Adress
Östra Sörredsvägen
Tomtyta
12 310 kvm
Lokalyta
Ca 5 000 kvm
Inflyttning
12-15 månader efter tecknat kontrakt
Byggnadshöjd
Högsta nockhöjd 14 m

Läget i anslutning till Hisingsleden ger förutsättningar för snabb och effektiva transporter.

70% av Skandinaviens totala industri och befolkning finns inom en radie av 500 km från Göteborg. Från Östra Sörredsvägen är det nära till Volvo och andra industrier.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.71295,"lng":11.845217},"content":"<div></div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[35,40]},"mainMarker":false}]}

Uthyrningschef

Helen Sandberg

Telefon
+46317440933
E-mail
helen.sandberg@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum

Castellum fokuserar på kommersiella fastigheter för kontor, lager och logistik. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbarhet och energieffektivitet

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning.

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Tillgång till ditt egna Castellum-team

teaser-alt

Alla nya byggnader är miljöcertifierade för en hälsosam miljö

teaser-alt

Effektiv energianvändning