Logistikläge när det är som bäst

Alldeles i anslutning till Volvos anläggningar i Torslanda, med närhet till Göteborgs hamn och goda kommunikationer planerar vi för en miljöcertifierad byggnad med cirka 5 000 m2 lokalytor lämpliga för logistik/lager eller industri.

Här finns alla möjligheter att vara med och påverka utformningen efter behov. Förutom låg energianvändning, effektivt disponerade lagerytor och andra fördelar med nyproduktion, får du en egen inhägnad anläggning.

Östra Sörredsvägen är strategiskt beläget 5 minuter från Göteborgs hamn, nära Hisingsleden och Volvo. Ett perfekt läge för leverantörer till fordonsindustrin eller verksamheter som hanterar mycket gods via hamnen. Avståndet till Göteborgs centrum är bara 10 minuter, och det går snabbt att ta sig ut på de stora huvudvägarna till Stockholm, Oslo och Öresundsregionen. 70 procent av Skandinaviens totala industri och befolkning finns inom en radie av 500 km från Göteborg. Det är nära till Arendal, Norra Älvstranden och Torslanda centrum, med restauranger, butiker, banker, gym mm.


Här kan du läsa i vår broschyr om Östra Sörredsvägen med mer detaljerad information.

Handfast hållbarhetsarbete

Östra Sörredsvägen kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad. Miljöbyggnad är ett miljöcertifieringssystem som utgår från svenska bygg- och myndighetsregler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad bekräftar att fastigheten uppfyller viktiga kriterier inom energi, inomhusmiljö och material.

Fakta

Ort
Göteborg
Typ
Lager/logistik
Uthyrningsbar yta
5 000 kvm
Tomtstorlek
12 310 kvm
Beräknad inflyttning
ca 12 månader efter tecknat hyresavtal
Byggnadshöjd
Upp till 14 meter
3D-visning

Kontaktpersoner

Vilhelmsson, Stefan

Vilhelmsson, Stefan

Uthyrare

Ledig yta på Östra Sörredsvägen