The Rotterdam District, Stockholm

Värtahamnen är ett av Stockholms mest kända hamnområden och etablerades redan 1879. Nu går dessa anrika kvarter in i nästa era och blir en modern blandstad som andas urbant och kaxigt världsarv.

Chelsea Market, Kødbyen, Hafen City, Rotterdam Market Hall och Shoreditch har alla stått som inspiratörer när Stockholms nya kvarter för kreativitet och mångfald utvecklas. Och här, i hjärtat av den nya stadsdelen har vi utvecklat fastigheten The Rotterdam District - en inspirerande arbets- och mötesplats med välbefinnandet i fokus.

Där byggnad och människa främjar varandra

Vi jobbar för att livet ska bli en del av jobbet och inte tvärt om. Därför skapar vi stadsdelar, byggnader och arbetsplatser som inte bara utgår från hur människor vill arbeta, utan från hur de vill leva. Vägen dit är platser som fungerar i symbios med människan. Som utgår från hur livet ser ut för människor med livspussel att lösa, en vilja att leva hållbart och ett behov av att mötas. The Rotterdam District är en sådan livsplats där gemenskap, kreativitet, fysisk aktivitet, återhämtning, fokus, biofili och rekretation är viktiga nyckar.

LEED-certifierat och prisbelönt

The Rotterdam District har certifierats enligt LEED O+M, en standard som ska minska miljöpåverkan från drift och underhåll av befintliga fastigheter. 2022 belönades fastigheten till Årets LEED O+M i prestigefyllda Sweden Green Building Awards.

Välkomna till The Rotterdam District!

Fakta

Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
21 000 kvm
Färdigställt
2021
Adress
Hangövägen 20
Arkitekt i projektet
Urban Design
3D-visning

Kontaktpersoner

Eriksson, Hannah

Uthyrare Eriksson, Hannah