Öskaret 1

Här skapar vi ett levande blandkvarter med moderna arbetsplatser mitt i City

Öskaret 1

På Torsgatan 22-30, i ett av Stockholms mest centrala lägen, ligger fastigheten Öskaret 1. Byggnaden är ritad av Ferdinand Boberg 1906. Här planerar Castellum nu att tillsammans med Stockholms stad och övriga fastighetsägare i området utveckla och skapa ett koncept för hela Torsgatan. Vårt mål är att skapa ett levande kvarter som adderar moderna arbetsplatser i ett mycket attraktivt läge.

I ett av Stockholms mest centrala lägen ligger Torsgatan 26, en vacker byggnad om drygt 13 000 kvm. Byggnaden är ritad av Ferdinand Boberg och uppfördes år 1906. Fastigheten är idag tom i väntan på att genomgå en omfattande renovering och detaljplaneutveckling i syfte att skapa ett blandkvarter med tyngdpunkt kontor.

Klicka här för 360-visning av kontoret ovan

Byggnaden, som är uppförd i jugendstil, utgör ett fantastiskt exempel på arkitektur från denna tidsepok och kommer därför utvändigt att bibehålla sina fina karaktärsdrag. Invändigt kommer större delen av lokalytan att genomgå renovering och lokalerna förädlas till toppstandard med varsamt omhändertagna och sparade detaljer.

Fastigheten, med adress Torsgatan 22-30, har ett mycket attraktivt kontorsläge. Härifrån är det ett kort gångavstånd till samtliga kollektiv- och trafiklinjer i City och området erbjuder ett stort utbud av restauranger, shopping, parkering och annan service. Med ett kontor här erbjuds en möjlighet att arbeta mitt i stadens puls samtidigt som läget är vattennära med fantastisk utsikt över Karlbergskanalen.

Torsgatan_26_Broschyr.pdf (PDF-dokument, 2,3 MB)

Söker du information om bygget eller kontaktpersoner, klicka här För att läsa mer om vad som händer på Torsgatan, klicka här

Välkommen att följa med oss på resan att skapa unika arbetsplatser i ett av Stockholms mest spännande centrala delar!

Fakta

Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
9 000 kvm
Kommun
Stockholm
Område
City
3D-visning

Kontaktpersoner

Palm, Lars

Projektledare Palm, Lars

Öhlin, Fredrik

Uthyrare Öhlin, Fredrik

Ett attraktivt cityläge