Aktuellt från projektet

Projektet på Torsgatan 22–30, som går under projektnamnet ”Torsgatan 26”, utvecklas i hög fart och efter att de invändiga rivningsarbetena färdigställdes i slutet på december 2017 har nu byggarbeten startat.

Byggarbetena påbörjades i februari 2018 och drivs av Zengun AB på uppdrag av fastighetsägaren Castellum AB. Projektet beräknas i sin helhet vara färdigställt under sommaren 2019.

Projektet syftar till att förädla fastigheten till kontor samt restaurang och butiker i bottenplan. Utöver invändig renovering sker även arbeten med att lägga om tak, renovera fasad och fönster.

Nuvarande byggarbeten fokuserar främst på ”skalet” dvs. fasad, tak och fönster. Dessa arbeten kan skapa störande ljud som vi arbetar kontinuerligt med att minimera.

De ordinarie arbetstiderna är vardagar 07.00-17.00 men avvikelser kan förekomma. Vi följer Naturvårdsverkets och Stockholm stads riktlinjer för buller vid byggnadsarbeten.

Vi kommer genom löpande informationsbrev, likt detta, att informera er om vad som sker i fastigheten. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

Om ni vill läsa mer om fastigheten, besök projektets hemsida www.castellum.se/torsgatan26. Sidan är under uppbyggnad men uppdateras kontinuerligt.

Vi hoppas på god samverkan.

TEL. ZENGUN:

070-288 89 61   

070-510 99 29

E-POST:

john.lidin@zengun.se

julia.kagstrom@zengun.se