Nya attraktiva kontor i ett växande Stockholm

I ett växande Stockholm med hög inflyttning och stark utveckling av näringslivet finns ett behov av att tillföra fler moderna arbetsplatser. Genom att rusta upp och ta hand om kulturarvet i den Ferdinand Boberg-ritade fastigheten kan vi bidra till detta. Castellum ser Torsgatan som ett område med mycket stor utvecklingspotential, närheten till Stockholms citykärna gör att området i framtiden kan ingå i en större citykärna, som skapar attraktivitet och kvalitet för såväl boende som de som arbetar i kvarteret.

Innergårdarna blir vårt nav för hela kvarteret. Här vävs moderna arbetsplatser, historiska verkstadsmiljöer och bostäderna samman till en komplett helhet.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3368,"lng":18.04714},"content":"<div>Torsgatan 22-30</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true}]}

Kontakta oss

Projektutvecklare

Per Wilhelmsson

Telefon
+4686023363
E-mail
Per.Wilhelmsson@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. De nya gårdsfastigheterna på Torsgatan kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad, nivå Guld, en av Sveriges högsta miljöcertifieringar för byggnader. Certifieringen ställer höga krav på byggnadens utformning och prestanda där energieffektivitet, behaglig temperatur och luftflöde, dagsljusinsläpp och materialval utan miljörisker är några exempel.

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Personligt husteam ingår i hyran

teaser-alt

En hållbar arbetsplats från början

teaser-alt

Vi erbjuder framgångsrika arbetsplatser

Lediga lokaler på Torsgatan

Torsgatan 26

Stockholm

Data om lokalen

Yta
152 m²
Typ
Kontor

Torsgatan 26

Stockholm

Data om lokalen

Yta
259 m²
Typ
Kontor

Torsgatan 26

Stockholm

Data om lokalen

Yta
517 m²
Typ
Kontor

Torsgatan 26

Stockholm

Data om lokalen

Yta
83 m²
Typ
Kontor

Torsgatan 26

Stockholm

Data om lokalen

Yta
96 m²
Typ
Kontor

Torsgatan 30

Stockholm

Data om lokalen

Yta
136 m²
Typ
Kontor