• Interior

Lindhagensgatan 133, Västra Kungsholmen

Sedan början av 2000-talet har Västra Kungsholmen genomgått en stor förändring. Det som tidigare var ett industriområde har blivit ett av Stockholms mest attraktiva lägen, med bostäder, kontorslokaler, restauranger, caféer, butiker och annan service.

De nya kontoren på Lindhagensgatan ligger citynära men ändå i en skön avkopplad parkmiljö med närhet till vatten. Varför inte ta ett dopp på lunchen? Buss 405 tar dig från Nacka station till kontoret på Lindhagensgatan 133 och i stan kan du åka buss 61 eller 65. Och med en fem minuters promenad når du antingen tunnelbanans gröna linje, hållplats Kristineberg eller blå linjens hållplats Stadshagen.

Återbruk och ny design

Fastigheten Hornsberg 10 var tidigare en tung och omodern kontorsbyggnad från 1980-talet med små fönster, många rum, låga takbjälkar och linoleummattor. Genom återbruk och ny design, där man bland annat plockat bort väggar, öppnat upp utrymmen och satt in större fönster som maximerar ljusinsläppet, har hela fastigheten fått en ny identitet.

- Att riva ett hus efter 35 år som egentligen har en livslängd på runt 100 år är inte längre godtagbart. Hornsberg 10 är ett levande bevis på att man kan ta tillvara en äldre stomme och omvandla den till exklusiva och samtida lokaler, berättar Fredrik Öhlin, ansvarig uthyrare för kontoren på Lindhagensgatan.

När vi bestämde oss för totalrenovera fastigheten på Lindhagengatan var det självklart att göra det så klimatsmart som möjligt och med fokus på återbruk. Genom att använda sig av återbruk förlänger man husets livslängd och eftersom man slipper både nytillverkning och konsumtion av nya varor är det bra för både miljö och plånbok. Från fastigheten i Hornsberg har det gått att återanvända allt från dörrar och fönsterglas till porslin i WC och handfat.

Ljusa, moderna kontor

- Vi vill skapa en fastighet med hög yteffektivitet och flexibilitet, med ett bra inomhusklimat och ett fantastiskt ljusinsläpp, fortsätter Fredrik. I fastigheten tillskapar vi ljusa, moderna kontor som uppfyller dagens alla krav på arbetsplatser i en tillbyggnad som är effektiv och funktionell. Vi installerar energisnål led-belysning och använder hållbara textilier.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Veronica Beckius
Fredrik Öhlin

Välkommen att kontakta Veronica Beckius eller Fredrik Öhlin för mer information. Gå till kontakt

Snabbfakta

Uthyrningsbar yta
Drygt 6 000 kvm
Antal våningsplan
7
Inflyttning
Beräknad till vår 2023

BRETT SERVICEUTBUD. I området runt Lindhagensgatan arbetar cirka 15 000 människor på ca 250 företag, det är ett av Stockholm största och mest expansiva företagsområden. Området har utvecklats från ett industriområde till ett levande företags-och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Här finns ett komplett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker samt kommersiell och offentlig service.

CITYNÄRA - STRANDNÄRA. Det finns en trevlig strandpromenad och flera möjligheter till träning med flertalet träningsanläggningar, hallar och utegym. Dessutom är det inte långt till Fridhemsplan, som räknas som västra innerstadens handelscentrum.

LJUSET. Vi renoverar och byter till större fönster för att få maximalt ljusinsläpp i kontorsytorna.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3376959,"lng":18.0046696},"content":"<div>Lindhagensgatan 133</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true}]}

Kontakta oss

Affärsutvecklare

Veronica Beckius

Telefon
+4686023364
E-mail
veronica.beckius@castellum.se

Uthyrare

Fredrik Öhlin

Telefon
+4686023318
E-mail
fredrik.ohlin@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Castellum finns på plats och erbjuder lokaler i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors-området. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning.

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Personligt husteam ingår i hyran

teaser-alt

En hållbar arbetsplats från början

teaser-alt

Vi erbjuder framgångsrika arbetsplatser

Data om lokalen

Yta
718 m²
Typ
Kontor