World Trade Center, Växjö

Sveriges fjärde World Trade Center

WTC Business Center – nyskapande kontorshotell i Växjö

World Trade Center skapades för att främja internationell handel och fred. Idag finns 330 WTC globalt i över 100 länder och WTC Växjö är stolt nummer 4 i Sverige.

WTC Växjö är ca 12 000 kvm och nio våningar högt, varav sju med kontor och två med parkeringsgarage. Parkeringsgaraget ägs av det kommunala bolaget Vöfab. Bland hyresgästerna finns bl.a. Svenskt Näringsliv, KPMG, Danske Bank och Skanska men även ett par uppstickare inom IT-branschen som Växjö som stad för övrigt positionerar sig med.

Förutom starka hyresgäster och en bra mix håller vi på att skapa ett Business Center, ett flexibelt och nytänkande kontorshotell. Som hyresgäst i Business Center hyr du privat kontor för en till tio personer eller en flexplats. Då får du också tillgång till alla gemensamma ytor; Business Lounge, mötes- och samtalsrum, pentry och pausutrymmen. Dessutom ingår reception, postservice, fritt WiFi m.m. Beräknad inflytt mars 2017

WTC Växjö initierades av Kärnhem och har byggts av Skanska. Vi tillträder fastigheten 30 november 2016. WTC miljöcertifieras enligt LEED Platina, som är högsta nivån. LEED är det miljöledningssystem som har störst spridning i världen och ser till inomhusklimat, material, energianvändning m.m.

Vår ambition är att WTC Växjö ska bli näringslivets naturliga mötesplats!

Fakta

Typ
Kontor
Uthyrningsbar yta
6 036 kvm
3D-visning

Kontaktpersoner

Rungegård, Jenny

Affärsområdeschef Rungegård, Jenny