Gå till huvudinnehåll

Mölndal Åbro

Mölndal Generatorn 13 (Aminogatan 30)

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Mölndal Generatorn 13

Adress

Aminogatan 30

Byggnadsår

1995

Total area

4 600 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering. Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats.

Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik.

Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Området

Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget. Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 108 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,65 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Coherent

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR